Sauerkraut și tocană de roșii

Varza murată și tocană de roșii ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 346 calorii, 13g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați varză, orez, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 50%. Încercați Cârnați și tocană de varză cu găluște de grăsime de rață, Linte Beluga, Cartof Dulce Și Tocană De Fenicul Cu Varză Murată, și Paste vegane de varză și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare la foc mediu, sotează ceapa și ardeiul gras verde în ulei timp de 5 până la 10 minute sau până când ceapa este translucidă.
Se toarnă roșiile, apa și orezul. Ridicați căldura la mare și aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la minim și fierbeți timp de 20 de minute.
Amestecați varza și cârnații, amestecând bine și lăsați să fiarbă încă 20 de minute. Condimentează cu sare și piper după gust.