Sauerkraut cu Pigtails
Varza cu Pigtails ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 337 calorii, 12g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați varză murată, sare și piper, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Încercați Varză Roșie, Spareribs și varză acră, și Varza Roz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați varza murată într-un aragaz lent cu o cutie de bulion de pui și semințele de caras. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 2 ore.
Se toarnă conservele rămase de bulion de pui într-o oală mare și se aduce la fierbere rapidă.
Într-o altă cratiță, aduceți apă, lapte și margarină la fiert.
Se amestecă cartoful instant sub formă de fulgi până se amestecă bine, se îndepărtează de pe foc și se amestecă ouăle, praful de copt și suficientă făină, astfel încât aluatul să fie ferm, dar nu lipicios.
Se toarnă conservele rămase de bulion de pui într-o oală mare și se aduce la fierbere rapidă. Strângeți bucățile de aluat de cartofi și rotiți-le în găluște lungi subțiri (cum ar fi pigtails). Puneți cozile în bulionul de pui fierbinte și gătiți timp de 15 până la 20 de minute.
Strecurați găluștele din bulion și adăugați-le la varza murată din aragazul lent. Condimentează cu sare și piper.