Sauerbraten IV ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 64G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 642 calorii. Pentru $ 3.52 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Dacă aveți prăjituri gingersnap, oțet de vin, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Sauerbraten, Sauerbraten, și Sauerbraten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare nemetalic, combinați oțet de vin roșu, vin roșu, ceapă, morcovi, frunze de dafin, ienibahar întreg, cuișoare întregi, boabe de piper și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Boabe De Ienibahar
Cuișoare întregi
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoi
Semințe De Leuștean Pudră
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se pune friptura în marinată, se acoperă și se dă la frigider 3 zile, întorcându-se o dată pe zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
3
Scoateți friptura din marinată; ștergeți uscat. Într-o cratiță mare, încălziți marinada la foc mediu-mic. Topiți 1/4 cană de unt cu uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu. Rumeniți carnea de vită pe toate părțile, stropind făina peste ea în timp ce o întoarceți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se toarnă marinata încălzită în cuptorul olandez cu friptura, se acoperă, se reduce focul la minim și se fierbe 3 ore, până când carnea de vită este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
5
Se toarnă marinata din carne, se îndepărtează grăsimea și se strecoară. Într-o tigaie mare la foc mic, topiți restul de 1/4 cană de unt cu zahăr. Gatiti si amestecati pana la culoarea aurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suc De Lămâie, Opțional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă marinada încordată încet, amestecând până se omogenizează și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
7
Se presară în gingersnaps.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri Gingersnap
8
Se toarnă sosul peste carnea din cuptorul olandez, se întoarce oala la foc mic și se fierbe 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch