Sauerbraten IV
Sauerbraten IV ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 64G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 642 calorii. Pentru $ 3.52 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Dacă aveți prăjituri gingersnap, oțet de vin, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Sauerbraten, Sauerbraten, și Sauerbraten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare nemetalic, combinați oțet de vin roșu, vin roșu, ceapă, morcovi, frunze de dafin, ienibahar întreg, cuișoare întregi, boabe de piper și sare.
Se pune friptura în marinată, se acoperă și se dă la frigider 3 zile, întorcându-se o dată pe zi.
Scoateți friptura din marinată; ștergeți uscat. Într-o cratiță mare, încălziți marinada la foc mediu-mic. Topiți 1/4 cană de unt cu uleiul într-un cuptor olandez la foc mediu. Rumeniți carnea de vită pe toate părțile, stropind făina peste ea în timp ce o întoarceți.
Se toarnă marinata încălzită în cuptorul olandez cu friptura, se acoperă, se reduce focul la minim și se fierbe 3 ore, până când carnea de vită este fragedă.
Se toarnă marinata din carne, se îndepărtează grăsimea și se strecoară. Într-o tigaie mare la foc mic, topiți restul de 1/4 cană de unt cu zahăr. Gatiti si amestecati pana la culoarea aurie.
Se toarnă marinada încordată încet, amestecând până se omogenizează și se îngroașă.
Se presară în gingersnaps.
Se toarnă sosul peste carnea din cuptorul olandez, se întoarce oala la foc mic și se fierbe 30 de minute.