Sauerbraten cu legume Julienne

Sauerbraten cu legume Julienne
Sauerbraten cu legume Julienne ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6 și costă 5,02 USD pe porție. O porție conține 1086 calorii, 95g de proteine, și 45g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, friptură rotundă cu fund de vită, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma fructele de ienupăr, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu Gin Tonic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este extraordinar. Încercați Sauerbraten cu legume Julienne, Somon de busuioc și legume Julienne, și Stridii braconate în șampanie cu o Julienne de legume, spanac cu frunze și șuncă de Prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de vită cu exces de grăsime, sareți-o și lăsați-o deoparte. Faceți o marinată combinând vin roșu, oțet, apă, ceapă, boabe de piper, fructe de ienupăr, frunze de dafin și cuișoare într-o oală mare și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Lăsați această marinată să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
3
Așezați carnea de vită în marinada acum răcită, acoperiți-o și dați-o la frigider, peste noapte, dacă este posibil, dar timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Scoateți carnea din marinată și puneți-o deoparte pe un platou utilitar. Se strecoară marinada într-o oală, se aduce la fierbere și se degresează, apoi se reduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați carnea de vită și căutați-o pe toate părțile, apoi scoateți-o într-un platou utilitar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Combinați morcovii, ceapa și țelina în aceeași tigaie pentru a face un mirepoix.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se sotează timp de 2 până la 3 minute, se degajează tigaia cu o cantitate mică de marinată încălzită, apoi se adaugă pasta de roșii și se continuă gătitul încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați un pic mai mult din marinada încălzită în tigaia de sote pentru a de-glazura și reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați făina treptat până se formează o pastă. Apoi, adăugați încet toată marinada încălzită în amestec, similar cu a face un roux. Dacă sosul este prea gros, ceea ce se poate întâmpla uneori din cauza densității făinii, adăugați treptat bulion de pui sau legume până ajungeți la consistența în care acoperă spatele unei linguri. Întoarceți carnea în tigaie, acoperiți și fierbeți până se înmoaie furculița, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Scoateți carnea și lăsați să se odihnească cu 5 până la 10 minute înainte de feliere. Se strecoară sosul, se pun felii de carne pe farfuria de servire, se toarnă sosul în jur și se ornează cu legume aburite și bucăți de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
12
Serviți cu tăiței de ou fierți ca acompaniament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De Ou GătităFidea De Ou Gătită

Ingrediente

2grăsime de porc înapoigrăsime de porc înapoi2kilogramecarne de vită fund rotund fripturăcarne de vită fund rotund friptură8boabe de piper negru întregiboabe de piper negru întregi1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmorcovi tăiați cubulețe (aproximativ 2 sau 3 morcovi)morcovi tăiați cubulețe (aproximativ 2 sau 3 morcovi)6morcovi, curățați, julienned (benzi subțiri) și aburit, pentru garniturămorcovi, curățați, julienned (benzi subțiri) și aburit, pentru garnitură1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilțelină tăiată cubulețe (aproximativ 2 tulpini)țelină tăiată cubulețe (aproximativ 2 tulpini)3ceapațelină, tăiată în 1/2 pe lungime și julienned și aburit, pentru garniturățelină, tăiată în 1/2 pe lungime și julienned și aburit, pentru garnitură9461 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(aproximativ) stoc de legume sau de pui pentru a avea la îndemână pentru a regla sosul(aproximativ) stoc de legume sau de pui pentru a avea la îndemână pentru a regla sosul6creveți și cu veneFidea de ou gătită, ca acompaniamentFidea de ou gătită, ca acompaniament2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin roșu secvin roșu sec2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală10boabe de ienupărboabe de ienupăr1581 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapă tăiată cubulețe (aproximativ 1 ceapă mare)ceapă tăiată cubulețe (aproximativ 1 ceapă mare)2ceapa feliataceapa feliata2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii1 lingură plus 1 linguriță sare kosher, suplimentar pentru condimentarea cărnii2Bucăți de caramele Heath Barpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe3 pachete (8 uncii fiecare) cremă de brânză redusă în grăsimi, tăiată cubulețe1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilPâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servirePâine pita, încălzită conform instrucțiunilor de pe ambalaj, pentru servire791 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 1/2 linguriță amestec de condimente1 1/2 linguriță amestec de condimente1Ceapa galbena medie, tocatavârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4vârfuri de patiserie - vârfuri rotunde #4
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista