Sauerbraten cu legume Julienne

Sauerbraten cu legume Julienne
Sauerbraten cu legume Julienne ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă servește 6 și costă 5,02 USD pe porție. O porție conține 1086 calorii, 95g de proteine, și 45g de grăsime. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, friptură rotundă cu fund de vită, boabe de piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma fructele de ienupăr, puteți urma acest fel principal cu Tarte cu Gin Tonic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 81%, ceea ce este extraordinar. Încercați Sauerbraten cu legume Julienne, Somon de busuioc și legume Julienne, și Stridii braconate în șampanie cu o Julienne de legume, spanac cu frunze și șuncă de Prosciutto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați carnea de vită cu exces de grăsime, sareți-o și lăsați-o deoparte. Faceți o marinată combinând vin roșu, oțet, apă, ceapă, boabe de piper, fructe de ienupăr, frunze de dafin și cuișoare într-o oală mare și aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Orez CANILLA® Cu Bob Extra LungOrez CANILLA® Cu Bob Extra Lung
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Lăsați această marinată să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
3
Așezați carnea de vită în marinada acum răcită, acoperiți-o și dați-o la frigider, peste noapte, dacă este posibil, dar timp de cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
4
Scoateți carnea din marinată și puneți-o deoparte pe un platou utilitar. Se strecoară marinada într-o oală, se aduce la fierbere și se degresează, apoi se reduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați carnea de vită și căutați-o pe toate părțile, apoi scoateți-o într-un platou utilitar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Combinați morcovii, ceapa și țelina în aceeași tigaie pentru a face un mirepoix.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(aproximativ, Pentru A Crea Roux)(aproximativ, Pentru A Crea Roux)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Se sotează timp de 2 până la 3 minute, se degajează tigaia cu o cantitate mică de marinată încălzită, apoi se adaugă pasta de roșii și se continuă gătitul încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați un pic mai mult din marinada încălzită în tigaia de sote pentru a de-glazura și reduceți căldura la mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați făina treptat până se formează o pastă. Apoi, adăugați încet toată marinada încălzită în amestec, similar cu a face un roux. Dacă sosul este prea gros, ceea ce se poate întâmpla uneori din cauza densității făinii, adăugați treptat bulion de pui sau legume până ajungeți la consistența în care acoperă spatele unei linguri. Întoarceți carnea în tigaie, acoperiți și fierbeți până se înmoaie furculița, aproximativ 1 1/2 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel, Tocat Fin Pentru OrnatPătrunjel, Tocat Fin Pentru Ornat
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Scoateți carnea și lăsați să se odihnească cu 5 până la 10 minute înainte de feliere. Se strecoară sosul, se pun felii de carne pe farfuria de servire, se toarnă sosul în jur și se ornează cu legume aburite și bucăți de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
12
Serviți cu tăiței de ou fierți ca acompaniament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De Ou GătităFidea De Ou Gătită
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista