Sauerbraten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sauerbraten. Această rețetă fără lactate servește 14 și costă $2.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 305 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 101 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați conserve de prune, oțet, gingersnaps și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare sunt Sauerbraten, Sauerbraten, și Sauerbraten.
Instrucțiuni
Așezați linguri de boabe de piper și ienibahar într-o pungă de pânză; zdrobi.
Se amestecă în sare; frecați peste friptură. Pune deoparte. Într-un cuptor olandez mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Scoateți pe prosoape de hârtie cu o lingură cu fante.
În aceeași tigaie, prăjiți maro în picături, la foc mediu, pe toate părțile.
Adăugați oțetul, apa, boabele de piper întregi, ienibaharul întreg, ceapa, frunzele de dafin și slănina rezervată; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 ore. Se amestecă conservele și dulciurile; gatiti cu 1 ora mai mult sau pana cand carnea este frageda.
Răciți friptura peste noapte în lichid de gătit. Îndepărtați grăsimea.
Se încălzește încet în lichidul de gătit până se încălzește, aproximativ 1 oră.
Îndepărtați friptura și păstrați-o caldă. Se strecoară lichidul de gătit; întoarceți 3-1/2 căni în tigaie.
Combinați bulionul și făina; se amestecă în lichid de gătit. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până se îngroașă și se fierbe. Feliați friptura; se servește cu sos.