Sauerbraten

Sauerbraten
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Sauerbraten. Această rețetă fără lactate servește 14 și costă $2.17 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 305 calorii. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 101 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați conserve de prune, oțet, gingersnaps și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare sunt Sauerbraten, Sauerbraten, și Sauerbraten.

Instrucțiuni

1
Așezați linguri de boabe de piper și ienibahar într-o pungă de pânză; zdrobi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
2
Se amestecă în sare; frecați peste friptură. Pune deoparte. Într-un cuptor olandez mare, gătiți slănina la foc mediu până când este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
(tub Mare)(tub Mare)
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
3
Scoateți pe prosoape de hârtie cu o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
În aceeași tigaie, prăjiți maro în picături, la foc mediu, pe toate părțile.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați oțetul, apa, boabele de piper întregi, ienibaharul întreg, ceapa, frunzele de dafin și slănina rezervată; se aduce la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 2 ore. Se amestecă conservele și dulciurile; gatiti cu 1 ora mai mult sau pana cand carnea este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Boabe De IenibaharBoabe De Ienibahar
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
ConservăConservă
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Răciți friptura peste noapte în lichid de gătit. Îndepărtați grăsimea.
7
Se încălzește încet în lichidul de gătit până se încălzește, aproximativ 1 oră.
8
Îndepărtați friptura și păstrați-o caldă. Se strecoară lichidul de gătit; întoarceți 3-1/2 căni în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Combinați bulionul și făina; se amestecă în lichid de gătit. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura, gătiți și amestecați timp de 1-2 minute sau până se îngroașă și se fierbe. Feliați friptura; se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții14
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista