Saucy creveți A La Diabla
Această rețetă servește 20. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 130 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru $1.09 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți cremă knudsen, a.1. sos original, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Camarones A La Diabla – creveți Diablo, Creveți diavoli (camarones A La Diabla), și Rapid Cochet Creveți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați primele 3 ingrediente în blender până se omogenizează.
Se Încălzește 1 Lingură. ulei în tigaie mare la foc mediu.
Adăugați usturoiul și ceapa; gatiti 5 min. sau până la licitație.
Încălziți uleiul rămas în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați creveți, în 2 loturi; gatiti si amestecati 3 min. sau până la roz.
Scoateți din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi. Întoarceți usturoiul, ceapa și creveții în tigaie; se amestecă amestecul de sos. Se aduce la fierbere; se fierbe la foc mic 3 min. sau până se încălzește.
Lingură peste orez; se servește acoperit cu ceapă și smântână.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa