Satay salata de pui Wraps este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. O porție conține 761 calorii, 28G de proteine, și 41G de grăsime. Pentru $ 2.75 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de coapse de pui, varză de fasole mung, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până oțet de vin de orez ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 38 de minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Collard Wraps & Sos De Scufundare În Stil Satay, Salată De Pui Satay, și Pui Satay Salata Sammies.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Pune carnea de pui într-o pungă de plastic resigilabile galon-size și lira cu partea plată a unui tenderizer carne la o grosime de 1/2-inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
3
Adăugați restul ingredientelor, cu excepția uleiului de arahide, într-un robot de bucătărie, prevăzut cu lama inferioară sau cu un blender, și pulsați de 5 până la 6 ori timp de 2 secunde fiecare sau până când este bine amestecat. Folosind o nouă pungă de plastic resigilabilă de galon, adăugați puiul și marinata, amestecați bine și refrigerați timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
În timp ce puiul se marinează, pregătește maioneza asiatică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Scoateți puiul din marinată și ștergeți excesul cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Încălziți o tigaie mare la foc mare și adăugați 3 linguri ulei de arahide. Când uleiul este fierbinte, adăugați puiul, amestecând frecvent timp de 3 până la 4 minute. Odată gătit, scoateți puiul pe o farfurie și păstrați-l cald. În aceeași tigaie se adaugă ceapa roșie, morcovii, ardeii grași roșii și bok choy și se sotează 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Ardei Jalapeno Mic Rosu Sau Verde
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
Bok Choy
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați varza de fasole mung, ghimbirul și usturoiul și sotati timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De Fasole Mung
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
8
Scoateți din căldură.
9
Întindeți tot naanul cu maioneza asiatică și acoperiți cu puiul satay sote.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ardei Arbol
Naan
10
Rulați și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină
11
Într-un castron mic, nereactiv, combinați toate ingredientele. Acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute, amestecând după 15 minute.