Satay De Vită Cu Sos De Arahide

Satay de vită cu sos de arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 4 și costă $2.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 375 calorii. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, suc de lămâie, frigarui de lemn înmuiat în apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Satay De Vită Cu Sos De Arahide, Satay de vită cu nucă de cocos cu sos de arahide, și Satay de vită cu un sos picant de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați împreună untul de arahide, sosul de soia, oțetul, sucul de lămâie, 1 lingură de amestec de pansament și 3/4 cană de apă și puneți deoparte.
Dacă fâșiile de vită nu au fost deja aplatizate, lăsați-le ușor cu un sucitor. Într-un castron, aruncați împreună carnea de vită, uleiul și amestecul rămas de salată. Înveliți bine fiecare fâșie de carne de vită și treceți o frigăruie prin ea. Se fierbe 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Serviți satay-urile fierbinți cu sosul de scufundare.
Dacă ați făcut-o de la zero: 1 oră