Satay De Vită Cu Sos De Arahide

Satay De Vită Cu Sos De Arahide
Satay de vită cu sos de arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 4 și costă $2.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 375 calorii. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, suc de lămâie, frigarui de lemn înmuiat în apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Satay De Vită Cu Sos De Arahide, Satay de vită cu nucă de cocos cu sos de arahide, și Satay de vită cu un sos picant de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună untul de arahide, sosul de soia, oțetul, sucul de lămâie, 1 lingură de amestec de pansament și 3/4 cană de apă și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier350 G Ciocolată Amăruie Sau Semidulce, Tocată Grosier
Plic Amestec De Sos De Salată Italian ParmezanPlic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Dacă fâșiile de vită nu au fost deja aplatizate, lăsați-le ușor cu un sucitor. Într-un castron, aruncați împreună carnea de vită, uleiul și amestecul rămas de salată. Înveliți bine fiecare fâșie de carne de vită și treceți o frigăruie prin ea. Se fierbe 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plic Amestec De Sos De Salată Italian ParmezanPlic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Serviți satay-urile fierbinți cu sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
4
Dacă ați făcut-o de la zero: 1 oră
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista