Satay De Vită Cu Sos De Arahide

Satay De Vită Cu Sos De Arahide
Satay de vită cu sos de arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 4 și costă $2.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 375 calorii. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, suc de lămâie, frigarui de lemn înmuiat în apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Satay De Vită Cu Sos De Arahide, Satay de vită cu nucă de cocos cu sos de arahide, și Satay de vită cu un sos picant de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună untul de arahide, sosul de soia, oțetul, sucul de lămâie, 1 lingură de amestec de pansament și 3/4 cană de apă și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Dacă fâșiile de vită nu au fost deja aplatizate, lăsați-le ușor cu un sucitor. Într-un castron, aruncați împreună carnea de vită, uleiul și amestecul rămas de salată. Înveliți bine fiecare fâșie de carne de vită și treceți o frigăruie prin ea. Se fierbe 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)300 Până La 450 G Felii De Carne De Prânz (salam, șuncă și/sau Curcan)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Serviți satay-urile fierbinți cu sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
4
Dacă ați făcut-o de la zero: 1 oră
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista