Satay De Vită Cu Sos De Arahide

Satay De Vită Cu Sos De Arahide
Satay de vită cu sos de arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 4 și costă $2.42 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 375 calorii. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, suc de lămâie, frigarui de lemn înmuiat în apă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Satay De Vită Cu Sos De Arahide, Satay de vită cu nucă de cocos cu sos de arahide, și Satay de vită cu un sos picant de arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună untul de arahide, sosul de soia, oțetul, sucul de lămâie, 1 lingură de amestec de pansament și 3/4 cană de apă și puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds1 Pachet (10 Uncii) Milk Duds
Plic Amestec De Sos De Salată Italian ParmezanPlic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Dacă fâșiile de vită nu au fost deja aplatizate, lăsați-le ușor cu un sucitor. Într-un castron, aruncați împreună carnea de vită, uleiul și amestecul rămas de salată. Înveliți bine fiecare fâșie de carne de vită și treceți o frigăruie prin ea. Se fierbe 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Plic Amestec De Sos De Salată Italian ParmezanPlic Amestec De Sos De Salată Italian Parmezan
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Serviți satay-urile fierbinți cu sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
4
Dacă ați făcut-o de la zero: 1 oră
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista