Satay de pui și creveți cu sos de arahide de nucă de cocos și salată de legume proaspete

Satay de pui și creveți cu sos de arahide de nucă de cocos și salată de legume proaspete
Satay de pui și creveți cu sos de arahide de nucă de cocos și salată de legume proaspete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1116 calorii, 47G de proteine, și 88G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 2 și costă $6.5 pe portie. 5 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. Un amestec de oțet de vin de orez, sare și piper kosher, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma coaja de portocală, puteți urma acest fel principal cu Înghețată de ciocolată neagră infuzată cu portocale cu nuci prăjite ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este remarcabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Satay de pui și creveți cu sos de arahide de nucă de cocos și salată de legume proaspete, Satay de pui cu Curry de nucă de cocos cu sos de arahide, și Satay de pui thailandez și sos de arahide + orez cu nucă de cocos cu ghimbir.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: 4 frigarui lungi din lemn, inmuiate in apa
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
2
Combinați ardeii iute, coriandru, coajă de portocală, suc de portocale, oțet de vin de orez, Mirin, sare, piper, pui și creveți. Aruncați totul pentru a acoperi bine. Acoperiți și puneți-l la frigider pentru a marina timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Pui întregPui întreg
Ardei IuteArdei Iute
PiperPiper
CrevețiCreveți
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
SareSare
1
Încălziți o oală la foc mediu și adăugați uleiul de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați ardeii iute și usturoiul și prăjiți până se rumenesc, dar nu se ard.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
UsturoiUsturoi
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
3
Adăugați oțetul de vin de orez și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
4
Adăugați laptele de cocos și aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte De CocosLapte De Cocos
5
Bateți untul de arahide și amestecați bine pentru a combina. Condimentează cu sare, piper și fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Unt De ArahideUnt De Arahide
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
7
Preîncălziți un grătar sau o tigaie pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Grătiți puiul timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte și creveții 2 minute pe fiecare parte, sau până la roz și opac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
9
Scoateți puiul și creveții de pe grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
10
Lăsați puiul să se odihnească un minut, apoi asamblați frigarui cu 2 bucăți de pui și 2 creveți pe fiecare frigărui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
CrevețiCreveți
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
11
Serviți frigăruile peste salata de legume, cu un bol cu sos de arahide de nucă de cocos pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ArahideSos De Arahide
LegumeLegume
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
BolBol
12
Chiar înainte de servire, combinați varza, ardeiul roșu, ardeiul galben, ceapa roșie, mazărea, coriandrul, sucul de portocale, oțetul de vin de orez, uleiul de arahide și oțetul de vin roșu într-un castron mare. Gustați salata, apoi condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Oțet De Vin RoșuOțet De Vin Roșu
Ardei GalbenArdei Galben
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Ulei De ArahideUlei De Arahide
Ardei RoșuArdei Roșu
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Mazăre De ZahărMazăre De Zahăr
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
VarzăVarză
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții2
Scor De Sănătate56
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista