Satay De Pui Cu Sos Picant De Arahide
Dacă 39 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., satay de pui cu sos de arahide picant ar putea fi un super fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 15. O porție conține 59 calorii, 8g de proteine, și 2G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, usturoi, pudră de curry și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Satay de pui cu sos picant de arahide, Satay de pui cu sos picant de arahide, și Pui Satay cu sos picant de arahide.
Instrucțiuni
Puneți puiul, 3 linguri suc de lămâie, 2 linguri sos de soia și pudră de curry într-o pungă cu fermoar. Sigilați punga și refrigerați 1 oră.
Bateți împreună sucul de lămâie rămas și sosul de soia cu unt de arahide și următoarele 3 ingrediente. Pune deoparte.
Aranjați raft în centrul cuptorului și se incalzeste broiler la mare.
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada. Filetați puiul pe frigarui; aranjați pe foaia de copt.
Se fierbe puiul 45 de minute, până se gătește.
Se presară cu coriandru; se servește cu sos de scufundare.