Satay de porc cu sos de arahide

Satay de porc cu sos de arahide
Carne de porc Satay cu sos de arahide scufundare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 43 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 18 și costă 28 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frigarui de lemn, filet de porc, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 34 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Satay de porc cu sos de arahide, Satay de pui cu sos de arahide, și Pui Satay cu sos de arahide.

Instrucțiuni

1
Tăiați filetul de porc pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
2
Așezați folie de plastic peste jumătățile de filet; Lira la 1/4-inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Tăiați fiecare filet pe jumătate în diagonală peste Bob în benzi de 1 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
4
Așezați benzi într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
5
Combinați sosul de soia și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic; se amestecă cu un tel până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Se toarnă peste fâșiile de filet în pungă, se aruncă pentru a acoperi și se sigilează punga. Marinați la frigider cel puțin 1 oră, întorcând punga ocazional.
7
În timp ce filetul marinează, înmuiați frigarui în apă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
8
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
9
Scoateți fâșiile de filet din pungă; aruncați marinada. Filetați 1 bandă pe fiecare frigăruie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
10
Așezați frigarui pe un suport pentru broiler acoperit cu spray de gătit; se fierbe 3 minute pe fiecare parte sau până se termină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
11
Se servește cu sos de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
DificultateGreu
Gata În34 m.
Porții18
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista