Sare și piper calmar

Sare și piper calmar
Rețeta se poate face calmar de sare și piper în aproximativ 25 de minute. Acest fel principal are 302 calorii, 19g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită oțet de vin de orez, făină, ulei vegetal și ardei iute. 57 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este minunat. Sare și piper calmar, Sare Și Piper Calmar, și Calmar de ardei iute, sare și piper sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Pentru a face sosul de scufundare, amestecați toate ingredientele într-un castron mic până când zahărul s-a dizolvat, apoi lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă făina de porumb și făina simplă atât cu ardei, cât și cu 2 lingurițe de sare de mare într-un castron mare, apoi se lasă deoparte. Tapetați o tavă cu hârtie de bucătărie și asigurați-vă că aveți mai multă sare cu care să stropiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți aproximativ 7cm de ulei la 180C într-o friteuză, wok sau tigaie adâncă. Dacă nu aveți un termometru, îl puteți testa cu un cub de pâine pe care ar trebui să-l rumenească în 20 de secunde. Înveliți bine calmarul cu amestecul de făină și prăjiți-l în loturi timp de aproximativ 2 minute fiecare sau până când este crocant. Folosiți o lingură cu fante pentru a ridica calmarul, apoi scurgeți pe hârtia de bucătărie și presărați cu puțină sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De FăinăAmestec De Făină
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
CalmarCalmar
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Serviți calmarul împrăștiat cu ceapa de primăvară și ardeiul iute, cu sosul de scufundare pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Ceapă De PrimăvarăCeapă De Primăvară
2 Ardei Rosu Prajit, Tocat2 Ardei Rosu Prajit, Tocat
CalmarCalmar
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista