Sare și piper calmar
Rețeta se poate face calmar de sare și piper în aproximativ 25 de minute. Acest fel principal are 302 calorii, 19g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru $2.56 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la BBC Good Food necesită oțet de vin de orez, făină, ulei vegetal și ardei iute. 57 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este minunat. Sare și piper calmar, Sare Și Piper Calmar, și Calmar de ardei iute, sare și piper sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Pentru a face sosul de scufundare, amestecați toate ingredientele într-un castron mic până când zahărul s-a dizolvat, apoi lăsați-l deoparte.
Se amestecă făina de porumb și făina simplă atât cu ardei, cât și cu 2 lingurițe de sare de mare într-un castron mare, apoi se lasă deoparte. Tapetați o tavă cu hârtie de bucătărie și asigurați-vă că aveți mai multă sare cu care să stropiți.
Încălziți aproximativ 7cm de ulei la 180C într-o friteuză, wok sau tigaie adâncă. Dacă nu aveți un termometru, îl puteți testa cu un cub de pâine pe care ar trebui să-l rumenească în 20 de secunde. Înveliți bine calmarul cu amestecul de făină și prăjiți-l în loturi timp de aproximativ 2 minute fiecare sau până când este crocant. Folosiți o lingură cu fante pentru a ridica calmarul, apoi scurgeți pe hârtia de bucătărie și presărați cu puțină sare.
Serviți calmarul împrăștiat cu ceapa de primăvară și ardeiul iute, cu sosul de scufundare pe lateral.