Sare și piper aripi de pui
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați aripile de pui cu sare și piper. O porție conține 287 calorii, 20g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 71 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos picant de var, ulei de canolan, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sare și piper aripi de pui, Sare și piper aripi de pui, și Aripi de pui cu sare și piper la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți aripile într-un castron puțin adânc, presărați uniform cu 1/2 lingură. sare, acoperă și răcește peste noapte.
Scurgeți aripile, apoi uscați cu prosoape de hârtie. Aduceți la temperatura camerei.
Se toarnă ulei la o adâncime de 2 in. într-un wok sau o oală cu față înaltă și încălziți la foc mare la 375 pe un termometru prăjit.
Puneți amidonul de porumb într-un castron și condimentați cu câte un vârf de sare și piper.
Adăugați aripi și aruncați pentru a acoperi, scuturând excesul.
Adăugați aripi în uleiul fierbinte și prăjiți 6 până la 10 minute, până se rumenesc adânc și fierte. Folosind o lingură cu fante, transferați aripile pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt.
Transferați într-un castron și aruncați cu usturoi prăjit și mai multă sare și piper.
Se servește cu sos picant de scufundare cu var.