Sare de rocă crustă ahi ton în glazură de nucă de cocos portocalie

Sare de rocă crustă ahi ton în glazură de nucă de cocos portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ahi Tunan cu crustă de sare de rocă în glazură de nucă de cocos portocalie. O porție conține 485 calorii, 37g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 6.15 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de semințe de struguri, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Prăjituri Cu Quinoa De Prune ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este super. Încercați Snapper cu crustă de sare cu portocaliu de sânge și dafin, Coaja de cod cu coajă de Pecan cu glazură de portocale, ghimbir și miere, și Condiment Crusted Pui + Sânge Portocaliu Arțar Glazura pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie cu sos de fund greu, adăugați lapte de nucă de cocos și suc de portocale și, la foc mediu-mare, reduceți lichidul la jumătate. Se îngroașă amestecând amidonul de porumb și apa împreună pentru a forma o suspensie și adăugând la amestecul redus, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți timp de 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați tarhon și coajă de portocală, opriți focul și lăsați să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
3
Luați tonul și condimentați întregul exterior cu sare și piper (dacă coapsa de ton este prea mare, puteți tăia în jumătate sau sferturi pe lungime pentru a ușura gătitul). Folosind o tigaie cu fund greu sau o tigaie, adăugați ulei de semințe de struguri și încălziți până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute MariFrunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Așezați ușor coada de ton în ulei și lăsați timp de 2 minute sau până se rumenesc pe acea parte. Întoarceți și repetați pe toate părțile tonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 5 minute.
6
Pentru a servi, așezați puțin sos pe farfurie, feliați tonul subțire și aranjați sosul. Tonul ar trebui să aibă aspectul de a fi gătit la exterior și crud la interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
7
Notă: Vă rugăm să folosiți numai ton de înaltă calitate
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul Ahi poate fi împerecheat cu Merlot, Pinot Noir și vin de la Rosa. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul ahi, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosq7 se va împerechea frumos, mai ales dacă ahi tunan este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate58
Revista