Sare de rocă crustă ahi ton în glazură de nucă de cocos portocalie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ahi Tunan cu crustă de sare de rocă în glazură de nucă de cocos portocalie. O porție conține 485 calorii, 37g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 6.15 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de semințe de struguri, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Prăjituri Cu Quinoa De Prune ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este super. Încercați Snapper cu crustă de sare cu portocaliu de sânge și dafin, Coaja de cod cu coajă de Pecan cu glazură de portocale, ghimbir și miere, și Condiment Crusted Pui + Sânge Portocaliu Arțar Glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o tigaie cu sos de fund greu, adăugați lapte de nucă de cocos și suc de portocale și, la foc mediu-mare, reduceți lichidul la jumătate. Se îngroașă amestecând amidonul de porumb și apa împreună pentru a forma o suspensie și adăugând la amestecul redus, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți timp de 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Precum Invidia îngerilor
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați tarhon și coajă de portocală, opriți focul și lăsați să se odihnească.
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
3
Luați tonul și condimentați întregul exterior cu sare și piper (dacă coapsa de ton este prea mare, puteți tăia în jumătate sau sferturi pe lungime pentru a ușura gătitul). Folosind o tigaie cu fund greu sau o tigaie, adăugați ulei de semințe de struguri și încălziți până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Frunze Proaspete Tocate De Cimbru, Desprinse Din 3 Sau 4 Crengute Mari
Mandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Așezați ușor coada de ton în ulei și lăsați timp de 2 minute sau până se rumenesc pe acea parte. Întoarceți și repetați pe toate părțile tonului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine, Fiecare
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
5
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 5 minute.
6
Pentru a servi, așezați puțin sos pe farfurie, feliați tonul subțire și aranjați sosul. Tonul ar trebui să aibă aspectul de a fi gătit la exterior și crud la interior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Mandarine, Fiecare
7
Notă: Vă rugăm să folosiți numai ton de înaltă calitate
Tonul Ahi poate fi împerecheat cu Merlot, Pinot Noir și vin de la Rosa. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul ahi, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosq7 se va împerechea frumos, mai ales dacă ahi tunan este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.