Sare de rocă crustă ahi ton în glazură de nucă de cocos portocalie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ahi Tunan cu crustă de sare de rocă în glazură de nucă de cocos portocalie. O porție conține 485 calorii, 37g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $ 6.15 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare și piper, ulei de semințe de struguri, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de semințe de struguri ar putea urma acest curs principal cu Prăjituri Cu Quinoa De Prune ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este super. Încercați Snapper cu crustă de sare cu portocaliu de sânge și dafin, Coaja de cod cu coajă de Pecan cu glazură de portocale, ghimbir și miere, și Condiment Crusted Pui + Sânge Portocaliu Arțar Glazura pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie cu sos de fund greu, adăugați lapte de nucă de cocos și suc de portocale și, la foc mediu-mare, reduceți lichidul la jumătate. Se îngroașă amestecând amidonul de porumb și apa împreună pentru a forma o suspensie și adăugând la amestecul redus, amestecând constant. Reduceți căldura și fierbeți timp de 2 până la 3 minute mai mult.
Adăugați tarhon și coajă de portocală, opriți focul și lăsați să se odihnească.
Luați tonul și condimentați întregul exterior cu sare și piper (dacă coapsa de ton este prea mare, puteți tăia în jumătate sau sferturi pe lungime pentru a ușura gătitul). Folosind o tigaie cu fund greu sau o tigaie, adăugați ulei de semințe de struguri și încălziți până la fumat.
Așezați ușor coada de ton în ulei și lăsați timp de 2 minute sau până se rumenesc pe acea parte. Întoarceți și repetați pe toate părțile tonului.
Se ia de pe foc și se lasă să se odihnească 5 minute.
Pentru a servi, așezați puțin sos pe farfurie, feliați tonul subțire și aranjați sosul. Tonul ar trebui să aibă aspectul de a fi gătit la exterior și crud la interior.
Notă: Vă rugăm să folosiți numai ton de înaltă calitate
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul Ahi poate fi împerecheat cu Merlot, Pinot Noir și vin de la Rosa. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul ahi, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosq7 se va împerechea frumos, mai ales dacă ahi tunan este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.