Sardine Prăjite Cu Gremolata De Usturoi Verde

Sardinele prăjite cu Gremolata de usturoi verde ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 402 calorii, 29G de proteine, și 32g de grăsime pe porție. Pentru $3.48 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline, sare de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Încercați Cartofi prăjiți de casă din fontă cu ardei iute verzi prăjiți, coriandru, ceapă verde, Radicchio și sos cremos de usturoi, Fasole verde prăjită cu usturoi prăjit Aioli, și Sardine proaspete cu usturoi și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade.Dacă sardinele tale au capul și curajul, vei dori să le îndepărtezi. Mai întâi, scoateți capul. (Am smuls! Atât de Barbar.) Apoi, deschideți ușor burta sub aripioarele din spate. Puteți folosi degetele. Trageți coloana vertebrală și îndepărtați orice intestin. Clătiți cu apă rece și pat dry.To faceți gremolata, combinați pătrunjelul, usturoiul verde tocat și coaja de lămâie + suc. Sare după gust.
Ungeți atât interiorul, cât și exteriorul peștelui cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper.
Așezați-le pe un vas de copt ușor uns și prăjiți-le timp de 5 minute.
Scoateți din cuptor și acoperiți cu gremolata.