Sardine proaspete cu crustă de pesmet cu două măsline

Sardine proaspete cu crustă de pesmet cu două măsline
Sardinele proaspete cu crustă de pesmet cu două măsline sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 842 calorii, 75g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, rozmarin, măsline vindecate cu ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 85%. Rețete similare includ Cotlete de curcan cu pâine parmezană-crustă de pesmet, Somon gătit lent cu pesmet de măsline, și Focaccia Pâine Cu Ierburi Cu Măsline Negre Și Rozmarin Proaspăt.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
2
Întindeți sardinele deschise pe o foaie mare de copt, cu pielea în jos. Într-un castron mediu, combinați firimiturile de pâine, măslinele verzi și negre, 1 1/2 linguri de ulei de măsline și rozmarin și condimentați cu sare și piper. Acoperiți fiecare sardină cu 2 linguri pline de pesmet, presându-le pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)Aluat De Pâine De Porumb (vezi Mai Jos)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
SardineSardine
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Împărțiți restul de 1/2 lingură de ulei de măsline între 2 skillets mari antiaderente rezistente la cuptor. Aranjați 6 sardine în fiecare tigaie, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund și fierte, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
SardineSardine
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Setați skillets sub broiler, 1 la un moment dat, dacă este necesar, și se fierbe timp de 1 până la 2 minute, sau până când firimiturile de pâine sunt aurii și crocante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
5
Serviți sardinele imediat cu pene de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
SardineSardine
6
O porție de calorii 380 kcal, grăsime totală 4 gm, grăsimi saturate 6 gm
7
Recomandarea vinului: aromele asertive ale sardinelor și măslinelor au nevoie de un vin alb curat, plăcut ascuțit pentru contrast. Căutați un vin francez pe bază de Sauvignon Blanc, cum ar fi Comte Lafond Sancerre din 1996 sau Michel Lynch Sauvignon Blanc din Bordeaux din 1997.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SancerreSancerre
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
SardineSardine
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
ComteComte
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate66
Revista