Sardine proaspete cu crustă de pesmet cu două măsline

Sardinele proaspete cu crustă de pesmet cu două măsline sunt un fără lactate și pescatarian rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 842 calorii, 75g de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 46% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, rozmarin, măsline vindecate cu ulei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor mare spoonacular de 85%. Rețete similare includ Cotlete de curcan cu pâine parmezană-crustă de pesmet, Somon gătit lent cu pesmet de măsline, și Focaccia Pâine Cu Ierburi Cu Măsline Negre Și Rozmarin Proaspăt.
Instrucțiuni
Întindeți sardinele deschise pe o foaie mare de copt, cu pielea în jos. Într-un castron mediu, combinați firimiturile de pâine, măslinele verzi și negre, 1 1/2 linguri de ulei de măsline și rozmarin și condimentați cu sare și piper. Acoperiți fiecare sardină cu 2 linguri pline de pesmet, presându-le pentru a adera.
Împărțiți restul de 1/2 lingură de ulei de măsline între 2 skillets mari antiaderente rezistente la cuptor. Aranjați 6 sardine în fiecare tigaie, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund și fierte, 3 până la 4 minute.
Setați skillets sub broiler, 1 la un moment dat, dacă este necesar, și se fierbe timp de 1 până la 2 minute, sau până când firimiturile de pâine sunt aurii și crocante.
Serviți sardinele imediat cu pene de lămâie.
O porție de calorii 380 kcal, grăsime totală 4 gm, grăsimi saturate 6 gm
Recomandarea vinului: aromele asertive ale sardinelor și măslinelor au nevoie de un vin alb curat, plăcut ascuțit pentru contrast. Căutați un vin francez pe bază de Sauvignon Blanc, cum ar fi Comte Lafond Sancerre din 1996 sau Michel Lynch Sauvignon Blanc din Bordeaux din 1997.