Sardine Monterey la grătar cu lămâie și ierburi
Sardinele Monterey la grătar cu lămâie și ierburi sunt un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 214 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, coriandru, sardine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sardine Monterey La Grătar, Bruschetta cu sardine proaspete Monterey, și Sardine La Grătar, Lămâie Carbonizată Și Ardei Iute.
Instrucțiuni
Așezați sardinele în vas de copt din sticlă de 11 x 7 x 2 inci.
Presărați pește cu 1 linguriță sare grosieră. Acoperiți și refrigerați 30 de minute.
Între timp, pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Combinați coriandru, pătrunjel și coaja de lămâie într-un castron mic.
Se amestecă măslinele și ceapa într-un alt castron mic.
Periați ușor sardinele cu ulei.
Presărați jumătate din amestecul de plante peste sardine; întoarceți-vă la acoperire. Grătiți sardinele până când sunt opace în Centru, 1 până la 2 minute pe fiecare parte, în funcție de dimensiune.
Aranjați sardinele pe platou.
Se presară cu amestec de măsline, apoi amestecul de plante rămas.
Se presară cu piper negru proaspăt măcinat.
Se ornează cu pene de lămâie.
Așezați două cutii de sardine scurse ambalate în ulei (oasele vizibile îndepărtate), 1/4 cană ceapă roșie tocată, 1/4 cană frunze proaspete de pătrunjel, 1/4 cană frunze proaspete de coriandru și un vârf de sare în procesor; amestecați pentru a combina.
Adăugați câte câteva linguri de suc de lămâie și ulei de măsline; procesați până se omogenizează.
Se întinde pe felii de baghetă prăjite.
Se presara cu coaja de lamaie rasa si tocatacilantro și se toarnă cu ulei de măsline.