Sardine la grătar în stil mediteranean

Sardinele la grătar în stil mediteranean ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,64 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 396 calorii, 31g de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Un amestec de sardine, cimbru, lămâi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma lămâile, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă de șah cu lămâie de mure cu sos de miere Jumbleberry. Cum am câștigat competiția Sf Food Wars - pie or Die ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt SARDINE ÎN STIL MORO PENTRU CINĂ, Sarde En Saor (sardine în stil venețian), și Crostini cu unt sărat în stil European, sardine afumate și creson de piper.
Instrucțiuni
Clătiți sardinele în interior și în exterior și tapetați cu prosoape de hârtie. Introduceți o crenguță de cimbru în interiorul fiecărui pește.
Așezați-le într-un vas nemetalic superficial. Radeți coaja și stoarceți sucul din 3 lămâi.
Bateți coaja de lămâie și sucul, uleiul, chimenul și usturoiul împreună într-un castron.
Se toarnă peste sardine. Acoperiți și dați la frigider timp de 2 ore.
Transferați sardinele într-un raft de pui cu ulei, rezervând mariande. Se fierbe 2-3 minute pe fiecare parte, ungând cu marinada.
Tăiați subțire lămâia rămasă.
Transferați sardinele într-un platou de servire și serviți imediat, garnisite cu pene de lămâie și mai multe crenguțe de cimbru.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;