Sardine La Grătar Stil Portughez

Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal pescatarian? Sardine la grătar stil portughez ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 388 calorii. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, sardine, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sardine la grătar în stil mediteranean, SARDINE ÎN STIL MORO PENTRU CINĂ, și Sarde En Saor (sardine în stil venețian) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scalați și înțepați sardinele (puteți cere vânzătorului dvs. de pește să facă acest lucru).Spălați sardinele sub apă rece și curgătoare și uscați-le cu prosoape de hârtie.Sareți ușor sardinele cu sare de mare grosieră și dați-le la frigider.Între timp, fierbeți 2 cartofi până când se introduce ușor un cuțit.
Se scurge și se răcește.Prăjiți 2 ardei grași verzi la foc deschis până se carbonizează.
Așezați într-un castron și acoperiți-l cu plastic pentru a-l lăsa să se aburească aproximativ 20 de minute.
Scoateți plasticul și coajați și semănați ardeii.
Tăiați ardeii în fâșii late de 3 inci și combinați într-un castron cu 1/4 cană de ulei de măsline, 1/8 cană de oțet de vin alb, ceapă și usturoi.
Adăugați roșii (felii), ceapă (felii) și castraveți. Se condimentează cu sare și piper, după gust.Preîncălziți un grătar sau un grătar.
Așezați sardinele pe un grătar fierbinte
Când sardinele se fac pe prima parte
Așezați 4 sardine pe fiecare farfurie cu 2 jumătăți de cartofi și puțină salată de ardei verde.Pentru decor și aromă suplimentară, stropiți cu uleiul de măsline rămas.