Sardine La Grătar Stil Portughez

Sardine La Grătar Stil Portughez
Nevoie de o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și felul principal pescatarian? Sardine la grătar stil portughez ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 23g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 388 calorii. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline extravirgin, sardine, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 44 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Sardine la grătar în stil mediteranean, SARDINE ÎN STIL MORO PENTRU CINĂ, și Sarde En Saor (sardine în stil venețian) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scalați și înțepați sardinele (puteți cere vânzătorului dvs. de pește să facă acest lucru).Spălați sardinele sub apă rece și curgătoare și uscați-le cu prosoape de hârtie.Sareți ușor sardinele cu sare de mare grosieră și dați-le la frigider.Între timp, fierbeți 2 cartofi până când se introduce ușor un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
SardineSardine
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Scară De BucătărieScară De Bucătărie
2
Se scurge și se răcește.Prăjiți 2 ardei grași verzi la foc deschis până se carbonizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
3
Așezați într-un castron și acoperiți-l cu plastic pentru a-l lăsa să se aburească aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți plasticul și coajați și semănați ardeii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
5
Tăiați ardeii în fâșii late de 3 inci și combinați într-un castron cu 1/4 cană de ulei de măsline, 1/8 cană de oțet de vin alb, ceapă și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați roșii (felii), ceapă (felii) și castraveți. Se condimentează cu sare și piper, după gust.Preîncălziți un grătar sau un grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Culese Crengute De MararCulese Crengute De Marar
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
7
Așezați sardinele pe un grătar fierbinte
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
8
Când sardinele se fac pe prima parte
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
9
Așezați 4 sardine pe fiecare farfurie cu 2 jumătăți de cartofi și puțină salată de ardei verde.Pentru decor și aromă suplimentară, stropiți cu uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi3 Căni De Pâine Cu Fulgi De Ovăz Vechi De O Zi
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
SardineSardine
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
DificultateGreu
Gata În44 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Revista