Sardine la grătar cu lămâie, usturoi și boia

Sardinele la grătar cu lămâie, usturoi și boia de ardei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 4,74 USD pe porție. O porție conține 632 calorii, 39G de proteine, și 51G de grăsime. 78 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de sare kosher, căței de usturoi, sardine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Sardine la grătar cu sos de nucă de usturoi, Sardine La Grătar, Lămâie Carbonizată Și Ardei Iute, și Sardine Monterey la grătar cu lămâie și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați usturoiul, uleiul de măsline, sucul de lămâie, boiaua și piperul negru într-un castron mic și bateți bine pentru a combina. Aranjați sardinele într-un singur strat pe fundul unui vas de copt puțin adânc și turnați marinada peste pește. Întoarceți peștele pentru a vă asigura că sunt acoperite uniform și lingurați o parte din marinată în cavitatea fiecărui pește. Se lasă deoparte la marinat timp de 30 de minute.
Aprindeți un coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, turnați și aranjați cărbunii într-un strat uniform pe grătarul de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, setați toate arzătoarele pe un grătar cu gaz la cea mai mare setare de căldură, acoperiți și preîncălziți timp de 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Scoateți sardinele din marinată și grătiți la foc direct până când sunt bine carbonizate, 2 până la 3 minute. Folosind o spatulă metalică sau un strungar de pește, răsturnați sardinele și grătiți până când sunt carbonizate pe a doua parte și fierte, cu aproximativ 2 minute mai mult.
Transferați sardinele într-un platou mare și condimentați cu sare.
Se ornează cu pătrunjel tocat și se servește cu pene de lămâie.