Sardine cu pâine cu usturoi și roșii
Sardine cu pâine de usturoi și roșii este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 10 porții. O porție conține 157 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Pentru 80 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de roșii de prune—decojite, suc de lămâie, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Zoodles cu sardine, roșii și capere-Low Carb, Roșii Cherry Marinate Peste Pâine Caldă Cu Usturoi Provolone, și Sardine proaspete cu usturoi și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aranjați sardinele, cu pielea în jos, într-un vas de copt din sticlă sau ceramică, suficient de mare pentru a le ține într-un singur strat. Împrăștiați usturoiul feliat și crenguțele de pătrunjel peste tot sardinele.
Se toarnă 6 linguri de ulei de măsline împreună cu sucul de lămâie pe fileurile de sardină, se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider, timp de cel puțin 2, dar nu mai mult de 6 ore.
Scurgeți sardinele, aruncând pătrunjelul și usturoiul și uscați-le.
Transferați sardinele pe o foaie de copt.
Într-un castron mic, aruncați roșiile tocate cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Condimentează roșiile cu sare și piper.
Preîncălziți broilerul. Prăjiți pâinea pe ambele părți până devine aurie și crocantă. Frecați pâinea prăjită cu întregul cățel de usturoi, stropiți ușor cu ulei și transferați într-un platou.
Încălziți sardinele sub broiler timp de 20 până la 30 de secunde, sau doar până se încălzește ușor; aveți grijă să nu gătiți peștele. Puneți roșiile pe pâine și acoperiți cu peștele.
Se presară sare și piper și se servește imediat.