Sarde En Saor (sardine în stil venețian) este un fără lactate rețetă cu 2 porții. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 880 calorii. Această rețetă de la Glutton for Life are 6 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Dacă aveți povești de pește, pene de lămâie, dragate și gata și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sardine umplute / Sarde a Beccafico, Sardine Venețiene, și Cina în seara asta: spaghete venețiene cu sardine.
Instrucțiuni
1
SARDE EN SAOR (sardine în stil venețian)servește 2 MARINADĂ2 linguri ulei de măsline1 cană ceapă feliată subțire2 / 3 cană oțet balsamic2 linguri generoase de zahăr2 linguri stafide aurii, tocate1 frunză de dafin vârf de cuțit mare ceașcă de șofran nuci de pin, prăjitesardines6 sardine întregi proaspete, curățate, eviscerate și scalatefăină universală (am folosit făină de orez cu efect bun)ulei
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine Proaspete
4 Linguri De Nuci De Pin Ușor Prăjite
Făină De Orez
Fripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Sardine
șofran
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
2
Încălziți uleiul într-o tigaie sotată și gătiți ceapa până când sunt moi și aurii palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se ia de pe foc și se transferă într-un castron mare de mică adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Combinați oțetul, zahărul, stafidele și frunza de dafin într-o cratiță mică și sfărâmați în șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
șofran
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
5
Se încălzește la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul, reducându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
6
Se toarnă peste ceapă. Se amestecă nucile de pin.Spălați-vă sardinele și uscați-le. Sareți-le și dragați ușor în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Sardine
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Încălziți o cantitate generoasă de ulei într-o tigaie mare și, când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, prăjiți sardinele până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Nu aglomerați tigaia; prăjiți în loturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Așezați sardinele prăjite în marinată și lingurați-le, astfel încât să fie bine acoperite.Sardinele pot fi consumate acum, cu o stoarcere de lămâie, alături de o salată simplă de fenicul și mămăligă albă la grătar. Sau pot continua să se marineze la frigider pentru o zi sau două și să fie servite reci ca parte a unui antipasto mai mare.Tagged fel principal, italiană, pește, sardine, ulei de pește, sarde en saor, pește marinat, dulce și acru, conserve de pește, conserve de sardine, sardine proaspete
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
Sardine Proaspete
Mămăligă Albă
Conserve De Pește
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță Brite
Subţire-
9
TweetBACK la LISTĂINTRAREA URMĂTORĂINTRAREA anterioară
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.