Sarde En Saor (sardine în stil venețian) este un fără lactate rețetă cu 2 porții. Pentru $3.49 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 58G de grăsime, și un total de 880 calorii. Această rețetă de la Glutton for Life are 6 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Dacă aveți povești de pește, pene de lămâie, dragate și gata și alte câteva ingrediente la îndemână, le puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sardine umplute / Sarde a Beccafico, Sardine Venețiene, și Cina în seara asta: spaghete venețiene cu sardine.
Instrucțiuni
1
SARDE EN SAOR (sardine în stil venețian)servește 2 MARINADĂ2 linguri ulei de măsline1 cană ceapă feliată subțire2 / 3 cană oțet balsamic2 linguri generoase de zahăr2 linguri stafide aurii, tocate1 frunză de dafin vârf de cuțit mare ceașcă de șofran nuci de pin, prăjitesardines6 sardine întregi proaspete, curățate, eviscerate și scalatefăină universală (am folosit făină de orez cu efect bun)ulei
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine Proaspete
Stafide Aurii
Făină De Orez
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Sardine
șofran
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie sotată și gătiți ceapa până când sunt moi și aurii palide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Se ia de pe foc și se transferă într-un castron mare de mică adâncime.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Combinați oțetul, zahărul, stafidele și frunza de dafin într-o cratiță mică și sfărâmați în șofran.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
șofran
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se încălzește la foc mic, amestecând până se dizolvă zahărul, reducându-se ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
6
Se toarnă peste ceapă. Se amestecă nucile de pin.Spălați-vă sardinele și uscați-le. Sareți-le și dragați ușor în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Sardine
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Încălziți o cantitate generoasă de ulei într-o tigaie mare și, când uleiul este fierbinte, dar nu fumează, prăjiți sardinele până se rumenesc, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Nu aglomerați tigaia; prăjiți în loturi, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Așezați sardinele prăjite în marinată și lingurați-le, astfel încât să fie bine acoperite.Sardinele pot fi consumate acum, cu o stoarcere de lămâie, alături de o salată simplă de fenicul și mămăligă albă la grătar. Sau pot continua să se marineze la frigider pentru o zi sau două și să fie servite reci ca parte a unui antipasto mai mare.Tagged fel principal, italiană, pește, sardine, ulei de pește, sarde en saor, pește marinat, dulce și acru, conserve de pește, conserve de sardine, sardine proaspete
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
Sardine Proaspete
Mămăligă Albă
Conserve De Pește
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
9
TweetBACK la LISTĂINTRAREA URMĂTORĂINTRAREA anterioară
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.