Saramură de bază pentru fructe de mare, păsări de curte și carne de porc
Saramura de bază pentru fructe de mare, păsări de curte și carne de porc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 209 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, sare kosher, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 7%, acest fel de mâncare este improvabil. Încercați Saramură de bază pentru toate scopurile pentru carne, pui și curcan, Saramură De Porc, și Cum să murăm și să Grătim un filet de porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați toate ingredientele într-un vas mare la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand constant, aproximativ 3 minute sau pana se dizolva sarea si zaharul. Se răcește complet.
Scufundați carnea în saramură, cântărind cu o farfurie pentru a o menține acoperită, dacă este necesar. Peștele subțire, cum ar fi fluturașul, ar trebui să stea în saramură doar 10 minute până la 1 oră; pește gros, cum ar fi somonul, 1 oră; bucăți de pui, 2 ore; și carne de porc, 4 ore. Carnea mare, cum ar fi curcanul întreg, ar trebui să fie sărată 12 până la 24 de ore.
Clătiți carnea pentru a îndepărta orice sare de suprafață, dacă este necesar. Gatiti dupa dorinta.