Sarah PB și J batoane de ciocolată

Sarah PB și J batoane de ciocolată
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că dă-i lui Sarah Pb și J batoane de ciocolată. O porție conține 116 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 21 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 17 fani. Dacă aveți zahăr granulat, unt de arahide cremos, arahide prăjite și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Sarah ' s Pumpkin baruri, Sarah Bernhardt Prăjituri (Sarah Bernhardt-Kager) (Daneză), și Sarah ' s Chewy ciocolata-stafide cookie-uri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți baza: aliniați o tigaie pătrată de 8 inci cu folie, extinzându-o pe laturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Puneți untul într-un castron mediu rezistent la căldură; poziționați vasul peste o cratiță cu apă abia fierbinte (vasul nu trebuie să atingă apa). Odată ce untul se topește, amestecați zahărul și cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®26 De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte HERSHEY®'S KISSES®
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Bateti in ou; gatiti, amestecand, pana cand amestecul este cald si consistenta de fudge fierbinte, 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu GustăriArahide Sărate Cu Coajă Roșie, Disponibile Pe Culoarul Pieței Cu Gustări
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
4
Se ia de pe foc; se amestecă firimiturile de sare și arahidele. Apăsați crusta în tigaie. Puneți deoparte cratița cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi OpăritUsturoi Opărit
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Întindeți jeleul peste crustă în tigaie; puneți la congelator câteva minute. Bateți 5 linguri plus 1 linguriță de unt, untul de arahide și zahărul cofetarilor cu un mixer până la lumină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Răspândiți peste stratul de jeleu; reveniți la congelator în timp ce faceți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
3
Așezați ciocolata și restul de 2 linguri de unt într-un bol rezistent la căldură; așezați peste tigaia cu apă fierbinte și amestecați până când ciocolata se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se scoate de pe foc; se amestecă până se omogenizează. Când este rece, dar încă curgător, întindeți glazura peste stratul de unt de arahide răcit. Congelați încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roșu, Verde, Galben și Albastru
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Folosiți clapele de folie pentru a scoate barele din tigaie; tăiați în pătrate cât este încă rece.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Serviți la rece și păstrați resturile la frigider.
7
Fotografie de Kate Sears
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista