Sara ' s Soy marinat și cremă de brânză-somon umplut
Somonul umplut cu brânză marinată și cremă de soia Sara necesită aproximativ 55 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 603 calorii, 54g de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $6.87 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, semințe de susan, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Funcționează bine ca un fel principal scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Sara ' s Soy marinat și cremă de brânză-somon umplut, Burger umplut cu brânză și ceapă cu Chutney de roșii la grătar și legume marinate, și Somon Umplute W / Spanac Ceapa & Brânză.
Instrucțiuni
1
Amestecați împreună sosul de soia, mierea, 2 linguri de muștar, ghimbir, usturoi și fulgi de ardei roșu într-un castron mediu. Aranjați fileurile de somon într-un vas puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei Roșu
File De Somon
Sos De Soia
Muștar
Usturoi
Ghimbir
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se toarnă marinada peste somon, întorcând fileurile pentru a acoperi ambele părți. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Somon
3
Între timp, faceți umplutura de somon combinând crema de brânză, ceapa verde și 1/2 linguriță de muștar într-un castron mic. La frigider până când este gata să gătească somonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Ceapa Verde
Umplutură
Muștar
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Tapetați un vas de copt cu folie și ungeți ușor folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
5
Scoateți somonul din marinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Somon
6
Tăiați o fantă în partea cea mai groasă a fiecărui file pentru a face un buzunar mic. Puneți amestecul de brânză cremă în buzunar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
7
Așezați somonul în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
8
Gatiti somonul in cuptorul preincalzit timp de 10 pana la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Scoateți din cuptor; lingura sos teriyaki peste fileuri si se presara cu seminte de susan. Reduceți căldura la 300 de grade F (150 de grade C). Gatiti pana cand pestele se descuameaza usor cu o furculita, inca aproximativ 5 minute.