Sara ' s Carne de vită sacadat
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Carnea de vită a sarei ar putea fi o rețetă super de încercat. O porție conține 25 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, sare, aromă de fum lichid și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 11%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Carne De Vită Sacadat, Cowboy Stil Carne De Vită Sacadat, Vin Roșu Fiert Piept De Vită W. Sos De Hrean (Sara Moulton, și Lao Carne De Vită Sacadat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F (95 de grade C).
Într-un castron mediu, neporos, combinați sarea, fumul lichid, pudra de usturoi, glutamatul monosodic, pudra de ceapă, sosul de soia, sosul Worcestershire și piperul negru măcinat după gust.
Așezați felii de carne în acest amestec și acoperiți bine. Apoi așezați feliile de carne pe două vase de copt de 10x15 inch într-un singur strat.
Coaceți la 200 de grade F (95 de grade C) timp de 8 ore.