Santa Fe Penne Primavera cu sos de cremă de chimen-Ancho Chile

Santa Fe Penne Primavera cu sos de cremă de chimen-Ancho Chile
Santa Fe Penne Primavera cu sos de cremă Cumin-Ancho Chile ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 542 calorii. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați porumb, frunze de coriandru, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cotlete de vânat la grătar cu sos Ancho Chile, Piept la grătar sud-vestic cu sos Ancho Chile, și Coaste scurte fierte în sos de cafea Ancho Chile pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți-vă toate ingredientele și gata de plecare înainte de a începe să gătiți.(Începeți să fierbeți apa pentru pastele dvs. și gătiți-o conform instrucțiunilor pachetului.) Între timp,adăugați aproximativ 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și 2 linguri de usturoi proaspăt tocat într-o tigaie mare,grea și adâncă antiaderentă și setați focul la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați carnea măcinată în tigaie și gătiți, amestecând des,pentru a rumeni carnea, rupând orice bulgări cu lingura, astfel încât să se sfărâme.Odată ce carnea s-a fiert complet (aproximativ 5 minute), folosiți o lingură cu fante pentru a o scoate într-un castron mic și puneți-o deoparte; scurgeți orice grăsime/ulei rămas din tigaie și ștergeți-l cu un prosop de hârtie (aveți grijă la degete).Folosind aceeași tigaie, adăugați aproximativ 1 linguriță de ulei în tigaie, împreună cu 1 linguriță de usturoi și toată ceapa roșie tocată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se sotează, la foc mediu-mare, aproximativ 2 minute sau până când ceapa este translucidă și ușor rumenită, amestecând des.(Nu uitați să verificați pastele).de îndată ce ceapa s-a înmuiat puțin și s-a rumenit ușor, adăugați ardeii în tigaie și continuați să amestecați încă aproximativ 1-2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați dovleceii și porumbul, amestecând pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
5
Adăugați sarea condimentată și aproximativ 8 măcinări de piper negru, amestecând bine pentru a acoperi legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6
Lăsați legumele să gătească aproximativ 5 minute - amestecând des-până când sunt încă puțin crocante, dar abia încep să se înmoaie și să se rumenească.(Verificați din nou pastele).Întoarceți carnea în tigaie și adăugați, de asemenea,toate condimentele rămase (chimen, condimente Cajun,pulbere Ancho Chile și 2-4 stropi de sos fierbinte după gust), amestecând pentru a combina.Coborâți focul puțin până la mediu și turnați încet laptele evaporat, amestecând constant pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă6 Uncii De Nucă De Cocos Rasă
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați smântâna și brânza și amestecați până când totul s-a amestecat.Ridicați focul înapoi la mediu-înalt și lăsați sosul să se gătească puțin - aproximativ 5 minute sau cam așa ceva, amestecând - va fi destul de subțire, puteți da o smântână puțin mai acră dacă o preferați puțin mai groasă.Testați aroma pentru condimente-adăugând puțin mai multă sare, sos fierbinte, chimen etc.,dacă este necesar, pentru a se potrivi gusturilor dvs.Aruncați pastele scurse și fierbinți cu puțin ulei de măsline sau unt după gust - suficient pentru a nu se lipi împreună (pas opțional).Împărțiți pastele între 4 farfurii mari și turnați sosul în centrul fiecăruia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
8
Așezați o păpușă de smântână chiar în centrul fiecărei porții și presărați peste toate câteva frunze de coriandru proaspăt tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
9
Serviți imediat.Notă:*puteți folosi usturoi proaspăt îmbuteliat, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil

Ingrediente

4creveți și cu veneulei de măsline sau unt, după gust,pentru a arunca cu paste fierteulei de măsline sau unt, după gust,pentru a arunca cu paste fierte1Bucăți de caramele Heath Bar1/2 conserve (3 oz) pastă de tomate1/2 conserve (3 oz) pastă de tomate0Bucăți de caramele Heath Barpulbere uscată de ancho chile sau 1 Diametru 4-1 Diametru 2 linguriță pulbere de chile din New mexico (chile uscată la sol - nu condimente de chili)pulbere uscată de ancho chile sau 1 Diametru 4-1 Diametru 2 linguriță pulbere de chile din New mexico (chile uscată la sol - nu condimente de chili)2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.paste penne, fierte conform instrucțiunilor pachetului, scursepaste penne, fierte conform instrucțiunilor pachetului, scurse4creveți și cu venesmântână suplimentarăsmântână suplimentară12 lingurițe de pudră de usturoiulei de măsline extravirgin, aproximativulei de măsline extravirgin, aproximativ1Oreos dublu umplutulei de măsline extravirgin, aproximativulei de măsline extravirgin, aproximativ1lasăcoriandru proaspăt, tocatcoriandru proaspăt, tocat2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilporumb congelat, dezghețat și scursporumb congelat, dezghețat și scurs1Oreos dublu umplutusturoi proaspăt, tocatusturoi proaspăt, tocat23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmusturoi proaspăt, tocat finusturoi proaspăt, tocat fin2Bucăți de caramele Heath Barchimen măcinatchimen măcinat4creveți și cu venepiper negru proaspăt măcinat, după gustpiper negru proaspăt măcinat, după gust1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibillapte evaporat sau 3-4 cană smântână jumătate și jumătatelapte evaporat sau 3-4 cană smântână jumătate și jumătate2liniuțesos fierbinte îmbuteliat, cum ar fi crystal ' s sau tabasco,după gustsos fierbinte îmbuteliat, cum ar fi crystal ' s sau tabasco,după gust4541 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.pui măcinat sau carne de vită macră de 1 lbpui măcinat sau carne de vită macră de 1 lb1ardei gras roșu, însămânțat, înjumătățit și tăiat în fâșii lungi și subțiriardei gras roșu, însămânțat, înjumătățit și tăiat în fâșii lungi și subțiri1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilceapa rosie tocataceapa rosie tocata1Bucăți de caramele Heath Barsare de condimentare (cum ar fi Lawry ' s)sare de condimentare (cum ar fi Lawry ' s)591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbrânză cheddar, mărunțităbrânză cheddar, mărunțită23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmsmântână sau 2 linguri Creme fraichesmântână sau 2 linguri Creme fraiche1(vinete)dovlecel, necojit, feliat subțire în rondeledovlecel, necojit, feliat subțire în rondele
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista