Santa Fe Enchilada Coace
Rețeta Santa Fe Enchilada Bake este gata în aproximativ 1 oră și este cu siguranță o opțiune extraordinară fără gluten pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru 1,59 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 358 de calorii , 22 g de proteine și 16 g de grăsime fiecare. 144 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Allrecipes necesită patru brânză, tortilla de porumb, ceapă și porumb. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 69% . Acest scor este solid. Rețete similare sunt Santa Fe Egg Bake , Enchilada Bubble Bake și One Pan Enchilada Bake .
Instrucțiuni
Încinge cuptorul la 400 de grade F.
Gătiți și amestecați puiul, ceapa și ardeii într-o tigaie mare antiaderentă pulverizată cu spray de gătit, la foc mediu, timp de 10 min. sau până când puiul este gătit. Se amestecă salsa și porumb.
Aranjați 6 tortilla pe fundul unui vas de copt de 13x9 inci; acoperiți cu straturi de 1/2 fiecare amestec de pui, smântână și brânză. Repetați straturile; acoperiți cu folie.
Se coace 40 min. sau până se încălzește, îndepărtând folia după 30 de minute.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexicanul funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosé. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Rozul spumant este și o combinație sigură. Summit-ul de tir cu arcul Arcus Pinot Noir cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 59 de dolari pe sticlă.
![Tir cu arcul Summit Arcus Pinot Noir]()
Tir cu arcul Summit Arcus Pinot Noir
Acest Pinot Noir roșu aprins se mândrește cu arome profunde de petale de trandafir, garoafe, zmeură coaptă, condimente, minerale și stejar dulce. Aromele concentrate de fructe se integrează cu taninuri fine și acid echilibrat care duc la un mijloc de gust luxuriant, cu un final foarte lung și elegant. Profund, complex și subtil, Arcus va bea frumos și se va îmbunătăți în următorii zece ani.