Sangrita
Sangritanul este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Această garnitură are 55 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 58 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de suc de roșii, sos worcestershire, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Sangrita, Sangrita, și Sangrita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați două lungimi de 3 1/2 inch din fiecare castraveți pentru a le folosi ca cupe. Curățați bucățile, lăsând o bandă de coajă de 1 1/2 inch la un capăt al fiecăruia. Folosind un baller de pepene galben, scoateți semințele, oprindu-vă chiar înainte de a ajunge la fund. Dați la frigider cupele cel puțin 10 minute.
Între timp, într-o tigaie mică, prăjiți ancho chile la foc moderat până când începe să blister, aproximativ 1 1/2 minute pe fiecare parte.
Transferați ancora pe o suprafață de lucru pentru a se răci.
Într-un blender, combinați sucurile de portocale, roșii și lime cu ceapa și sosul Worcestershire; se sfărâmă în ancho și piure prăjite. Se strecoară printr-o sită grosieră. Condimentează sangrita cu sare și piper și răcește timp de 20 de minute.
Se toarnă sangrita în cupele de castraveți și se servește.