Sandwich-Uri Uimitoare De Pui Din Sud-Vest

Sandvișurile uimitoare de pui din sud-vest ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 699 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $2.96 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 2750 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, piper măcinat, pudră de chile chipotle și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi mango-urile, puteți urma acest fel principal cu Pâine Vegană Cu Banane Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 93%. Încercați Sandvișuri De Pui Cu Brânză Sud-Vest, Sandvișuri Sud-Vestice La Cuptor, și Sandvișuri cu friptură de Sud-Vest la grătar și salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați 1/4 cană de coriandru, 1 cățel de usturoi tocat, 1/4 jalapeno, coajă de tei, 1 1/2 lingurițe sare, ceapă pudră, 1/4 linguriță piper negru, 1/4 linguriță chipotle chile pudră și 1 lingură ulei de măsline într-un castron mic și amestecați până se combină bine.
Așezați filetele din piept de pui într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Se toarnă marinada în pungă cu puiul, se sigilează și se agită punga pentru a acoperi. Se da la frigider 1 ora.
Combinați Roșia, 1 ceapă mică, 2 linguri de coriandru, 1/2 jalapeno, 1 cățel de usturoi, 1/4 linguriță piper negru, sare de mare, 1/8 linguriță piper chipotle și 1 lingură suc de lămâie într-un castron. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider.
Pentru a pregăti legumele la grătar, aruncați ceapa și ardeii roșii cu 1 lingură de ulei de măsline, 1/4 linguriță de sare și 1 cățel de usturoi într-un castron; pus deoparte.
Bateți împreună maioneza și 2 linguri de suc de lămâie; se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider.
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare.
Puneți puiul marinat la grătar pe grătarul pregătit până când nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, 8 până la 10 minute. Gratiți ardeiul roșu și ceapa până se înmoaie și se rumenesc, 8 până la 10 minute.
Scoateți puiul și legumele de pe grătar. Feliați ardeiul la grătar în fâșii subțiri.
Întindeți fiecare felie de pâine cu 1 1/2 lingurițe de maioneză de var preparată.
Puneți jumătate din bucățile de pâine cu mango feliat, 1 lingură de salsa preparată, filete de pui la grătar, ardei la grătar, ceapă la grătar și o felie de brânză Monterey Jack. Completați sandvișurile cu feliile de pâine rămase. Întoarceți sandvișurile la grătar, rotind când fundul este maro auriu
Întoarceți sandvișurile la grătar și grătiți-le până când pâinea este prăjită și brânza se topește, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.