Sandwich-Uri Franceze Dip

Reteta sandwich-uri Dip franceză este gata în aproximativ 12 ore și 10 minute și este cu siguranță un minunat lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 597 calorii. Pentru $ 5.24 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, praf de usturoi, rozmarin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Ceapă Franceză Dip #SundaySupper, Sandwich-Uri Franceze Dip, și Sandwich-Uri Franceze Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați și aruncați toată grăsimea vizibilă din friptură.
Așezați friptura tăiată într-un aragaz lent.
Într-un castron mediu, combinați sosul de soia, bulionul, frunza de dafin, boabele de piper, rozmarinul, cimbrul și praful de usturoi.
Se toarnă amestecul peste friptură și se adaugă suficientă apă pentru a acoperi aproape friptura. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 10 până la 12 ore sau până când carnea este foarte fragedă.
Scoateți carnea din bulion, rezervând bulion. Tăiați carnea cu o furculiță și distribuiți pe pâine pentru sandvișuri. Folosit bulion rezervat pentru scufundare.