Sandwich-Uri Franceze Dip

Sandwich-Uri Franceze Dip
Reteta sandwich-uri Dip franceză este gata în aproximativ 12 ore și 10 minute și este cu siguranță un minunat lactate gratuit opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 597 calorii. Pentru $ 5.24 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, praf de usturoi, rozmarin și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este super. Încercați Ceapă Franceză Dip #SundaySupper, Sandwich-Uri Franceze Dip, și Sandwich-Uri Franceze Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și aruncați toată grăsimea vizibilă din friptură.
2
Așezați friptura tăiată într-un aragaz lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Într-un castron mediu, combinați sosul de soia, bulionul, frunza de dafin, boabele de piper, rozmarinul, cimbrul și praful de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se toarnă amestecul peste friptură și se adaugă suficientă apă pentru a acoperi aproape friptura. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 10 până la 12 ore sau până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Scoateți carnea din bulion, rezervând bulion. Tăiați carnea cu o furculiță și distribuiți pe pâine pentru sandvișuri. Folosit bulion rezervat pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
DificultateExpert
Gata În12 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista