Sandwich-uri de miel și Tapenade
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile de miel și Tapenade. Această rețetă servește 6 și costă 2,25 USD pe porție. O porție conține 804 calorii, 22g de proteine, și 61G de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, pâine, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 36%. Rețete similare sunt Sandvișuri de miel rămase cu Mayo Tapenade, Năsturel și brânză Caciocavallo, Tapenade-picior de miel umplut, și Cotlete De Miel Cu Tapenadă De Fistic.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați tapenada și maioneza. Pune-l deoparte.
Tăiați pâinea în 1/2 pe lungime și întindeți maioneza tapenade pe părțile tăiate ale ambelor bucăți. Aranjați mielul feliat pe bucata de jos a pâinii și condimentați-l cu sare și piper. Împrăștiați rucola peste miel și așezați jumătatea superioară a pâinii deasupra Mielului și apăsați ușor în jos.
Tăiați transversal în porții individuale și fie serviți imediat, fie refrigerați, înveliți strâns în hârtie de ceară, până când sunt gata de servit.
Pentru a bea: o vale Rusă a râului pinot noir, cum ar fi Moshin sau Gary Farrell Allen Vineyard, este cea mai bună alegere.
Într-un castron mic, aruncați împreună măslinele și usturoiul.
Se adaugă pătrunjelul, busuiocul, hamsia, caperele și coaja de lămâie, se amestecă împreună, se condimentează generos cu piper negru, se subțiază cu ulei de măsline și se lasă deoparte 30 de minute înainte de servire. Tapenada se va păstra la frigider pentru o zi sau două, după care aromele sale se vor deteriora.
Puteți face această tapenadă folosind aproape orice măsline, inclusiv măslinele mixte vândute la barele de măsline comune pe piețele de lux în aceste zile. Dacă selectați singur măslinele, încercați un amestec de kalamatas, picholines, verde crăpat și negru California. Caperele sărate sunt disponibile în delicatese și piețe bune.