Sandwich-Uri De Curcan Teriyaki Cu Aragaz Lent

Nevoie de o curs principal fără lactate? Sandvișurile cu curcan teriyaki cu aragaz lent ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,63 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 502 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de apă, rulouri kaiser, coapse de curcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma marmelada de portocale, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Sandvișuri Cu Pui La Grătar Teriyaki Cu Aragaz Lent, Aragaz Lent Teriyaki Sandvișuri De Pui La Grătar, și Sandvișuri cu grătar de curcan cu aragaz lent.
Instrucțiuni
Pulverizați aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri cu spray de gătit.
Puneți curcanul în aragaz lent. Într-un castron mic, amestecați glazura teriyaki, marmelada, ghimbirul și usturoiul. Amestec lingura peste curcan, de cotitură după cum este necesar pentru a acoperi.
Capac; gatiti la foc mic setarea 9-10 ore.
Scoateți curcanul din aragazul lent.
Scoateți și aruncați oasele; tăiați sau tăiați curcanul în bucăți. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Într-o cană de măsurare cu 2 căni cu microunde, amestecați apa și amidonul de porumb până se omogenizează.
Se toarnă lichid din aragazul lent în amestecul de amidon de porumb; se amestecă bine. Cuptorul cu microunde la maxim 1 până la 2 minute, amestecând o dată la jumătatea gătitului, până când amestecul fierbe și se îngroașă ușor. Împărțiți curcanul în mod egal între fundul ruloului; sos de lingură peste curcan. Acoperiți cu blaturi.