Braised Oxtail și sandwich-uri Gruy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 71G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 872 calorii. Pentru $ 4.63 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, rulouri sandwich, cozi de bou și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Coadă De Bou Fiartă, Coadă De Bou Fiartă, și Coadă de bou înăbușită și tocană cu coaste scurte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru coada de bou: reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 250 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Adăugați câte bucăți de coadă de bou se vor potrivi într-un singur strat. Gatiti pana se rumeneste bine, aproximativ 6 minute. Întoarceți bucățile și gătiți până când a doua parte este rumenită, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
4
Transferați pe o farfurie mare și repetați cu cozile de bou rămase până când toate cozile de bou se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
5
Fără a îndepărta ulei sau grăsime topită, adăugați ceapă, morcov și țelină în oala Acum goală și gătiți, amestecând și răzuind bucățile rumenite de jos, până când legumele sunt bine rumenite, aproximativ 10 minute în total. Se amestecă pasta de roșii până când legumele sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați vin și gătiți, răzuind bucățile rumenite. Se fierbe la foc mic până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați bulion de pui și frunze de dafin. Întoarceți cozile de bou în oală, aduceți la foc mic, acoperiți cu capacul ușor întredeschis și transferați la cuptor. Gatiti pana cand carnea de coada de bou se desprinde usor de pe os, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Oxtail
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Folosind clești, transferați cozile de bou într-un castron mare. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se descurca. Între timp, strecurați stocul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o cratiță medie. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oxtail
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Nuci Pecan Tocate, Optional
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Bomboanele Lui Peachie-o
9
Puneți cratița la foc mediu și fierbeți stocul până se reduce la aproximativ 3/4 cană, aproximativ 15 minute. Între timp, scoateți carnea de coadă de bou din oase și tăiați-o cu degetele sau două furculițe. Întoarceți carnea în stoc pe măsură ce fierbe. Amestecul finit de stoc / coadă de bou trebuie să fie foarte gros și lipicios. Se amestecă pătrunjelul. Se condimentează după gust cu sare și piper și se lasă deoparte. Amestecul de coadă de bou poate fi făcut cu până la 4 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Oxtail
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
10
Pentru a face sandvișurile: Preîncălziți broilerul la mare. Feliați pâinea pe jumătate orizontal și așezați-o cu partea tăiată în sus pe o foaie de copt cu margini. Se fierbe până se prăjește ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
11
Scoateți din broiler. Împărțiți uniform amestecul de coadă de bou între jumătățile de jos ale pâinii. Top coadă de bou cu ardei vișini murați și felii de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Jumătăți De Nuci Pecan
Oxtail
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
12
Scoateți jumătățile superioare de pâine din tavă. Se fierb jumătățile de fund până se topește brânza, aproximativ 4 minute. Închideți sandvișurile și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii