Sandwich-uri cu coadă de bou și Gruy Arrucroyre

Sandwich-uri cu coadă de bou și Gruy Arrucroyre
Braised Oxtail și sandwich-uri Gruy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 71G de proteine, 41G de grăsime, și un total de 872 calorii. Pentru $ 4.63 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, rulouri sandwich, cozi de bou și alte câteva ingrediente, le puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Coadă De Bou Fiartă, Coadă De Bou Fiartă, și Coadă de bou înăbușită și tocană cu coaste scurte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru coada de bou: reglați suportul cuptorului în poziția centrală și preîncălziți cuptorul la 250 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mare până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați câte bucăți de coadă de bou se vor potrivi într-un singur strat. Gatiti pana se rumeneste bine, aproximativ 6 minute. Întoarceți bucățile și gătiți până când a doua parte este rumenită, cu aproximativ 4 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
4
Transferați pe o farfurie mare și repetați cu cozile de bou rămase până când toate cozile de bou se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
5
Fără a îndepărta ulei sau grăsime topită, adăugați ceapă, morcov și țelină în oala Acum goală și gătiți, amestecând și răzuind bucățile rumenite de jos, până când legumele sunt bine rumenite, aproximativ 10 minute în total. Se amestecă pasta de roșii până când legumele sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați vin și gătiți, răzuind bucățile rumenite. Se fierbe la foc mic până se reduce la jumătate, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați bulion de pui și frunze de dafin. Întoarceți cozile de bou în oală, aduceți la foc mic, acoperiți cu capacul ușor întredeschis și transferați la cuptor. Gatiti pana cand carnea de coada de bou se desprinde usor de pe os, aproximativ 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
OxtailOxtail
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Folosind clești, transferați cozile de bou într-un castron mare. Se lasă deoparte până se răcește suficient pentru a se descurca. Între timp, strecurați stocul printr-o strecurătoare cu plasă fină într-o cratiță medie. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OxtailOxtail
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
9
Puneți cratița la foc mediu și fierbeți stocul până se reduce la aproximativ 3/4 cană, aproximativ 15 minute. Între timp, scoateți carnea de coadă de bou din oase și tăiați-o cu degetele sau două furculițe. Întoarceți carnea în stoc pe măsură ce fierbe. Amestecul finit de stoc / coadă de bou trebuie să fie foarte gros și lipicios. Se amestecă pătrunjelul. Se condimentează după gust cu sare și piper și se lasă deoparte. Amestecul de coadă de bou poate fi făcut cu până la 4 zile înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
OxtailOxtail
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
10
Pentru a face sandvișurile: Preîncălziți broilerul la mare. Feliați pâinea pe jumătate orizontal și așezați-o cu partea tăiată în sus pe o foaie de copt cu margini. Se fierbe până se prăjește ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
11
Scoateți din broiler. Împărțiți uniform amestecul de coadă de bou între jumătățile de jos ale pâinii. Top coadă de bou cu ardei vișini murați și felii de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
OxtailOxtail
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
12
Scoateți jumătățile superioare de pâine din tavă. Se fierb jumătățile de fund până se topește brânza, aproximativ 4 minute. Închideți sandvișurile și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista