Sandwich-uri cu biscuiți cu ciocolată triplă și înghețată de căpșuni
Triple-ciocolată Cookie și căpșuni înghețată sandwich-uri ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 8 și costă 87 de cenți pe porție. O porție conține 302 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați extract de vanillan, sirop de porumb, frișcă grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Sandvișuri balsamice cu înghețată de căpșuni și biscuiți cu ciocolată neagră, Înghețată De Căpșuni-Sandvișuri Cu Biscuiți Cu Ciocolată + Cadou, și Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lactate cu crustă de biscuiți cu ciocolată.
Instrucțiuni
Combinați căpșunile, 1/3 cană de zahăr și siropul de porumb într-un castron mediu. Folosind masher de cartofi, amestecați până se formează piure; lăsați să stea 30 de minute.
Între timp, aduceți smântâna, laptele și restul de 1/4 cană de zahăr la foc mic într-o cratiță medie grea, amestecând până se dizolvă zahărul.
Se ia de pe foc. Folosind mixerul electric, bateți gălbenușurile într-un castron mediu până când este gros și galben pal, aproximativ 3 minute. Bateți treptat în amestecul de smântână fierbinte. Întoarceți amestecul în cratiță. Se amestecă la foc mediu până când crema se îngroașă și formează calea pe spatele lingurii când degetul este tras peste, aproximativ 4 minute (nu fierbeți). Se strecoară crema într-un castron mare. Mișto. Se amestecă amestecul de căpșuni și vanilia. Acoperiți și refrigerați crema până la rece, cel puțin 3 ore și până la 1 zi.
Procesați crema în producătorul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Transferați înghețata în recipient; acoperiți și congelați până la fermitate, cel puțin 6 ore. (Poate fi pregătit cu 3 zile înainte. Păstrați înghețat.)
Așezați 1 prăjitură cu ciocolată triplă înghețată cu fața plată în sus pe suprafața de lucru.
Așezați 1/2 cană de înghețată deasupra cookie-ului. Folosind spatula offset sau cuțitul de unt, întindeți ușor înghețata pentru a acoperi cookie-ul; deasupra cu un alt cookie, cu partea plată în jos și apăsați ușor pentru a adera. Repetați cu înghețata și prăjiturile rămase, făcând 8 sandvișuri de înghețată în total. Înfășurați și congelați până la fermitate, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Lăsați sandvișurile cu înghețată să stea la temperatura camerei cu 5 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Madeira, Prosecco
Cream Sherry, Madeira și Prosecco sunt alegerile mele de top pentru prăjituri. Prosecco cu bule dulci nu copleșește prăjiturile simple cu zahăr sau pâine scurtă, un sherry cu cremă dulce completează prăjiturile condimentate, iar notele de nucă ale madeira se potrivesc perfect cu prăjiturile cu nuci. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "