Sandwich de pui la gratar pe bagheta covrig cu mustar de citrice

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul de pui la grătar pe bagheta covrigei cu muștar de citrice. O porție conține 403 calorii, 37g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de piept de pui, suc de portocale, baghete de covrig și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sifon dieta ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cola Dietetică ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Baghetă covrig cu unt de muștar, Miere muștar covrig Crusted salata de pui cu sos picant miere muștar, și Pui la cuptor cu covrig și muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă re-sigilabilă de dimensiunea galonului, adăugați puiul, soda de grapefruit, sucul de portocale, oțetul de orez, Dijon, uleiul de măsline, piperul de lămâie și usturoiul granulat.
Se pune la frigider și se marinează 2 ore.
Preîncălziți grătarul la mediu-mare la foc direct.
Scoateți puiul din marinată și adăugați la grătar. Gătiti timp de 8 până la 10 minute, răsturnați și gătiți până când temperatura internă este de 160 de grade F, încă 5 până la 6 minute.
Scoateți din grătar, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se răcească.
Împărțiți baghetele în jumătate, îndepărtați orice exces de pâine din interiorul jumătății superioare și prăjiți ușor pe grătar.
Într-un castron mic, combinați dijonul cu cereale integrale și marmelada.
Întindeți acest amestec pe jumătățile de pâine prăjită.
Feliați pieptul de pui în bucăți de 1/2 inci pe diagonală și așezați-l pe jumătatea inferioară a pâinii. Se acoperă uniform cu brânza și salata verde. Sus cu jumătatea superioară a baghetei și feliați pe o diagonală pentru a servi.