Nevoie de un fel principal fără lactate și vegetariene? Sandwich-ul de năut ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 849 calorii, 17g de proteine, și 58G de grăsime. Pentru $ 5.33 pe portie, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, chimen măcinat, ridichi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Sandviș Cu Năut Curry, Sandwich cu Avocado și năut, și Năut Shawarma Sandwich pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru torturi: ulei ușor 1 tigaie de dimensiuni de sfert și păstrați-o într-un loc cald. Într-o oală cu fund greu la foc mare, amestecați făina de naut, sarea, chimenul, piperul negru și cayenne. Adăugați treptat 2 1/2 căni de apă în timp ce agitați cu o spatulă din lemn cu fund plat. Evitați o mulțime de bucăți de făină, dar câteva sunt în regulă. În timp ce amestecați aproape constant, reduceți treptat căldura pe măsură ce amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Năut
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
¼ Lingurita Oregano
Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați pătrunjelul când cea mai mare parte a apei a fost absorbită. Odată ce este îngroșat și amestecul se îndepărtează de părțile laterale și de jos ale oalei atunci când îl amestecați, se face. Ar trebui să dureze 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Transferați amestecul de patty în tigaia de foi și întindeți-l uniform, acoperind întreaga tigaie. (Opțional: de asemenea, ungeți fundul unei alte tigaie și așezați-o deasupra amestecului de patty. Apăsați ferm pentru a crea o suprafață netedă și uniformă, apoi îndepărtați.) Se răcește complet. Pentru dovlecei: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cuțit De Toaletă
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Tăiați dovlecelul pe jumătate pe lungime și îndepărtați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
1
Adăugați muștarul, usturoiul, gălbenușurile de ou, coaja de lămâie și sucul de lămâie într-un robot de bucătărie și piureul. Cu unitatea în funcțiune, stropiți încet în uleiul de măsline până când se folosește totul. Ar trebui să formeze o emulsie groasă, cum ar fi maioneza. Se răcește complet. Pentru slaw: aruncați morcovii și ridichile cu uleiul și oțetul. Condimentează cu sare și piper. Păstrați la temperatura camerei. Acum, pentru sandwich-uri! Umpleți o friteuză cu grăsime adâncă cu ulei vegetal (folosiți alternativ ulei de tărâțe de orez) și setați la 350 de grade F. (Dacă este de preferat, coaceți sau grătați prăjiturile așa cum ați face polenta.) Feliați rulourile în jumătate pentru a le deschide, periați ușor cu ulei de măsline și prăjiți-le fie pe grătar, fie în broilerul unui cuptor. Luați tigaia de năut și tăiați - o în 12 bucăți. Pentru fiecare sandviș, aruncați 2 din prăjituri în friteuză până când sunt crocante și încep să se rumenească, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ulei De Tărâțe De Orez
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Nonpareils Argintii
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Soiuri De Ciuperci
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Emulsii
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Mamaliga
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Drajeuri Perle Albe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Întindeți aioli pe fiecare parte a ruloului, apoi așezați verdeață de salată pe fiecare parte. Acoperiți 1 parte cu salata de ridiche de morcov, apoi așezați 3 până la 4 felii de dovlecei prăjiți deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Verzii
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cuțit De Toaletă
Aioli
Drajeuri Perle Albe
3
Scoateți prăjiturile din friteuză, scurgeți-le pe prosoape de hârtie și sareți-le ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
4
Puneți-le peste squash și închideți sandwich-ul în sus! Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate. Bucătăriile Food Network sugerează prudență în consumul de ouă crude și ușor gătite din cauza riscului de Salmonella sau a altor boli transmise de alimente. Pentru a reduce acest risc, vă recomandăm să utilizați numai ouă proaspete, refrigerate corespunzător, curate, de gradul A sau AA cu cochilii intacte și să evitați contactul dintre gălbenușuri sau albușuri și coajă. Pentru rețetele care necesită ouă crude sau insuficient gătite atunci când vasul este servit, folosiți ouă de coajă care au fost tratate pentru a distruge Salmonella, prin pasteurizare sau o altă metodă aprobată.;