Sandwich cubanez presat cu unt de usturoi Dijon
Sandwich cubanez presat cu unt de usturoi Dijon necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 193 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,36 USD pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, muștar dijon, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Sandvișul Cu Șuncă Presată "Barbe-Cuban" , Sandwich-Uri Cubaneze Presate, și Sandwich-Uri Cubaneze Presate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pentru a pregăti untul, îndepărtați pielea albă de hârtie din capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele); stropiți cu ulei. Înfășurați capul în folie.
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Combinați pulpa de usturoi, muștarul și untul într-un castron mic; deoparte.
Pentru a pregăti sandvișuri, scoateți în interiorul jumătăților de rulou, lăsând o coajă de 1/2 inch.
Întindeți aproximativ 2 lingurițe de unt de usturoi pe părțile tăiate ale jumătăților de sus și de jos ale fiecărei role. Aranjați murăturile, curcanul, șunca și brânza uniform pe jumătățile de jos ale rulourilor; deasupra cu jumătățile de sus.
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați 2 sandvișuri în tigaie.
Așezați o tigaie din fontă sau grea deasupra sandvișurilor și apăsați ușor pentru a aplatiza. Grătați 4 minute pe fiecare parte sau până când brânza se topește și pâinea este prăjită. Repetați procedura cu restul de 2 sandwich-uri.
Tăiați sandvișurile în jumătate în diagonală și serviți imediat.