Sandwich cubanez presat cu unt de usturoi Dijon necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 193 calorii, 10g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,36 USD pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, muștar dijon, brânză elvețiană și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Încercați Sandvișul Cu Șuncă Presată "Barbe-Cuban" , Sandwich-Uri Cubaneze Presate, și Sandwich-Uri Cubaneze Presate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Pentru a pregăti untul, îndepărtați pielea albă de hârtie din capul de usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele); stropiți cu ulei. Înfășurați capul în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
3
Coaceți la 350 timp de 1 oră; se răcește 10 minute. Cuișoare Separate; strângeți pentru a extrage pulpa de usturoi. Aruncați piei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Combinați pulpa de usturoi, muștarul și untul într-un castron mic; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Pentru a pregăti sandvișuri, scoateți în interiorul jumătăților de rulou, lăsând o coajă de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Întindeți aproximativ 2 lingurițe de unt de usturoi pe părțile tăiate ale jumătăților de sus și de jos ale fiecărei role. Aranjați murăturile, curcanul, șunca și brânza uniform pe jumătățile de jos ale rulourilor; deasupra cu jumătățile de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De Usturoi
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Mustar Preparat, Optional
7
Încălziți o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați 2 sandvișuri în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Așezați o tigaie din fontă sau grea deasupra sandvișurilor și apăsați ușor pentru a aplatiza. Grătați 4 minute pe fiecare parte sau până când brânza se topește și pâinea este prăjită. Repetați procedura cu restul de 2 sandwich-uri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Fulgi De Legume
10
Tăiați sandvișurile în jumătate în diagonală și serviți imediat.