Sandwich Cubanez La Grătar (Sandwich Cubano)

Sandwich cubanez La grătar (Sandwich Cubano) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 53G de proteine, 46G de grăsime, și un total de 815 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de pâine cubaneză, șuncă, chipsuri de murături de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Rețete similare includ Sandwich Cubanez La Grătar (Sandwich Cubano), Sandwich Cubanez La Grătar, și Sandwich Cubanez Cu Brânză La Grătar.
Instrucțiuni
Întindeți 2 linguri de unt pe o jumătate din pâinea de pâine și un strat subțire de muștar pe cealaltă.
Așezați 1 până la 2 straturi de șuncă, carne de porc, brânză și, în cele din urmă, murături pe pâinea unsă cu unt și acoperiți cu pâinea întinsă cu muștar.
Înfășurați sandvișul în folie
Ungeți untul rămas pe toată exteriorul sandvișului și înfășurați-l complet în folie de aluminiu.
Apăsați și grătați sandvișul
Încălziți grătarul la maxim (550 de metri pătrați) și închideți capacul. Așteptați cel puțin 15 minute înainte de a reduce căldura la mediu-mare (450 m.f) și continuați.
Înainte de a grăta sandvișul, apăsați-l cu mâinile pentru a-l aplatiza.
Așezați sandvișul înfășurat, aplatizat pe grătar și deasupra cu o cărămidă, presă pentru grătar sau orice alt obiect greu, rezistent la căldură. Închideți capacul și grătiți timp de 5 până la 6 minute pe fiecare parte.
Scoateți sandvișul învelit de pe grătar și scoateți folia. Întoarceți sandvișul la grătar și grătiți timp de aproximativ 2 până la 3 minute pe fiecare parte sau până când ambele bucăți de pâine sunt crocante și se rumenesc.
Scoateți sandvișul de pe grătar și tăiați-l într-un unghi în pene sandwich mici (triunghiuri).
Așezați pe un platou mare și serviți încă fierbinte.
Pâine cubaneză făcută din făină albă, drojdie și puțină untură, această pâine are o crustă foarte subțire și un mijloc moale umplut cu tuneluri. Pâinea cubaneză se distinge prin frunza de palmier plasată longitudinal pe mijloc înainte de coacere, lungimea sa (aproape 3 picioare) și forma sa oarecum dreptunghiulară. Pregătirea în avans
Sandvișul cu pâine poate fi preparat și învelit în folie cu câteva ore înainte. Apăsați și grătiți chiar înainte de servire.
Retipărit cu permisiunea de la grill-ul Latin de Lourdes Castro, Circulator2011 Ten Speed Press, O divizie a Random House, Inc.Originar din Miami, Lourdes Castro a servit ca bucătar personal și nutriționist pentru clienți de profil înalt, precum Cristina Saralegui și sportivi profesioniști, și ca asociat al Fundației James Beard. Un bucătar Latin foarte apreciat și profesor de gătit, Castro este autorul cărții Simply Mexican and Eat, Drink, Think in Spanish. În prezent predă știința alimentelor la Universitatea din New York și este directorul Academiei culinare de la Hotelul Biltmore din Coral Gables, Florida. Aflați mai multe la Lourdescastro.com