Sandwich cubanez cu chipsuri de Plantain

Sandwich cubanez cu chipsuri de Plantain necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 966 calorii, 58G de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de baguette, plantains, friptură de coadă de coaste de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Încercați Carne de porc și pătlagină Cubanez mic dejun Hash, Chipsuri De Plantain, și Sos De Chipsuri Plantain pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru sandwich: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aveți carnea de porc la temperatura camerei. Condimentează-l cu sare și piper.
Puneți friptura într-o tigaie și prăjiți până când temperatura internă atinge 150 de grade F, 40 până la 45 de minute. Acoperiți carnea de porc cu folie și lăsați-o să se odihnească 15 minute. Dacă nu utilizați imediat, friptura poate fi învelită și refrigerată până la 2 zile. Când sunteți gata să faceți sandvișul, feliați subțire aproximativ trei sferturi din friptura de porc (rezervați restul de un sfert pentru rețeta rotundă 2 fasole neagră și tocană de porc).
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu.
Întindeți un strat subțire de muștar pe ambele părți ale bucăților de pâine.
Așezați 2 felii de șuncă pe jumătatea inferioară a fiecăruia. Se acoperă cu friptura de porc feliată, apoi murăturile și apoi brânza elvețiană.
Așezați jumătatea superioară a baghetei deasupra.
Ungeți grătarul cu ulei de canola și așezați sandvișurile, cu brânză în jos, pe grătar. Așezați o foaie de copt deasupra sandvișului și cântăriți-o cu o tigaie sau oală grea. Gatiti pana cand fundul este crocant si branza incepe sa se topeasca, 4-5 minute. Întoarceți sandvișul, înlocuiți foaia de copt și greutatea și gătiți încă 3 până la 4 minute.
Pentru chipsurile plantain: într-o tigaie din fontă adâncă de 2 inci, încălziți uleiul la 350 de grade F.
Cojiți plantanele tăind aproximativ 1 inch din partea de sus și de jos a fiecăruia. Cu un cuțit de decojit, faceți o felie pe fiecare parte lungimea plantainului, asigurându-vă că mergeți suficient de adânc pentru a tăia pielea, dar nu tăiați în carne. Îndepărtați pielea pentru a expune carnea. Dacă aveți probleme cu decojirea pielii, atunci tăiați-o în fâșii cu cuțitul.
Tăiați fiecare plantain în jumătate și, folosind partea de feliere a unei răzătoare de cutie, feliați jumătățile în chipsuri subțiri.
Gatiti feliile de patlagina in loturi pana cand sunt crocante, 3 pana la 4 minute.
Se scurge pe hârtie maro sau prosoape de hârtie și se condimentează cu sare.