Sandwich cubanez cu chipsuri de Plantain

Sandwich cubanez cu chipsuri de Plantain
Sandwich cubanez cu chipsuri de Plantain necesită aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. O porție conține 966 calorii, 58G de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $ 2.85 pe portie, această rețetă acoperă 39% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de baguette, plantains, friptură de coadă de coaste de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, ceea ce este destul de bun. Încercați Carne de porc și pătlagină Cubanez mic dejun Hash, Chipsuri De Plantain, și Sos De Chipsuri Plantain pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru sandwich: Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. aveți carnea de porc la temperatura camerei. Condimentează-l cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Puneți friptura într-o tigaie și prăjiți până când temperatura internă atinge 150 de grade F, 40 până la 45 de minute. Acoperiți carnea de porc cu folie și lăsați-o să se odihnească 15 minute. Dacă nu utilizați imediat, friptura poate fi învelită și refrigerată până la 2 zile. Când sunteți gata să faceți sandvișul, feliați subțire aproximativ trei sferturi din friptura de porc (rezervați restul de un sfert pentru rețeta rotundă 2 fasole neagră și tocană de porc).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Încălziți o tigaie la grătar la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
4
Întindeți un strat subțire de muștar pe ambele părți ale bucăților de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
5
Așezați 2 felii de șuncă pe jumătatea inferioară a fiecăruia. Se acoperă cu friptura de porc feliată, apoi murăturile și apoi brânza elvețiană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)1 Cană De Brânză Tăiată Felii Subțiri (4 Uncii)
Friptură De PorcFriptură De Porc
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Așezați jumătatea superioară a baghetei deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
7
Ungeți grătarul cu ulei de canola și așezați sandvișurile, cu brânză în jos, pe grătar. Așezați o foaie de copt deasupra sandvișului și cântăriți-o cu o tigaie sau oală grea. Gatiti pana cand fundul este crocant si branza incepe sa se topeasca, 4-5 minute. Întoarceți sandvișul, înlocuiți foaia de copt și greutatea și gătiți încă 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Pentru chipsurile plantain: într-o tigaie din fontă adâncă de 2 inci, încălziți uleiul la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Cojiți plantanele tăind aproximativ 1 inch din partea de sus și de jos a fiecăruia. Cu un cuțit de decojit, faceți o felie pe fiecare parte lungimea plantainului, asigurându-vă că mergeți suficient de adânc pentru a tăia pielea, dar nu tăiați în carne. Îndepărtați pielea pentru a expune carnea. Dacă aveți probleme cu decojirea pielii, atunci tăiați-o în fâșii cu cuțitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Tăiați fiecare plantain în jumătate și, folosind partea de feliere a unei răzătoare de cutie, feliați jumătățile în chipsuri subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie RăzătoareCutie Răzătoare
11
Gatiti feliile de patlagina in loturi pana cand sunt crocante, 3 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
12
Se scurge pe hârtie maro sau prosoape de hârtie și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista