Sandwich cu somon Cajun cu brânză de capră și maioneză cu lămâie pe Ciabatta

Sandwich de somon Cajun cu brânză de capră și maioneză de lămâie pe Ciabatta ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 10.85 pe portie, această rețetă acoperă 55% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 1643 calorii, 71G de proteine, și 130g de grăsime per portie. Dacă aveți pătrunjel, sare și piper, fișier gumbo și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este bun. Încercați Sandwich cu somon Cajun cu brânză de capră și maioneză cu lămâie, Sandwich Cuke & ridiche cu răspândire de brânză de capră cu lămâie, și Salată de somon și Chard roșu cu vinetă de busuioc de lămâie și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Condimentează somonul cu condimente Cajun cu fructe de mare. Într-o tigaie medie, se sotează somonul în unt la foc mediu-mare, cu partea grasă în jos, până se rumenesc. Folosind o spatulă metalică, întoarceți somonul și gătiți până se rumenesc.
Transferați somonul pe o farfurie sau pe o tavă mică și puneți-l în cuptor timp de 4 până la 6 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească.
Feliați ciabatta pe lungime și așezați-o sub broiler până când este ușor aurie.
Întindeți brânza de capră și maioneza cu lămâie pe rulou. Aranjați somonul, salata verde, roșiile și ceapa pe rulou.
Într-un castron mediu, combinați ardeiul cayenne, sarea kosher, ardeiul, ardeiul negru, usturoiul, pudra de ceapă, fișierul gumbo și condimentul de fierbere a crabului.
Într-un castron mediu, amestecați brânza de capră, maioneza, sucul de lămâie, pătrunjelul, sarea și piperul negru proaspăt măcinat, după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.