Sandwich cu limbă cu tarhon sau sos de pătrunjel

Sandwich cu limbă cu tarhon sau sos de pătrunjel
Nevoie de o curs principal fără lactate? Sandvișul cu limbă cu tarhon sau sos de pătrunjel ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,98 USD pe porție. O porție conține 586 calorii, 14g de proteine, și 27G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 45 de minute. 44 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână limbă de vițel, oțet de vin, baghete și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Ciuperci Portobello la grătar cu unt de tarhon-pătrunjel, Crock Pot limbă de vită cu sos de piper prăjit, și Somon prăjit lent cu usturoi, mărar, pătrunjel, tarhon și lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți limba într-o cratiță medie. Împărțiți o ceapă în jumătate și adăugați în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Adăugați apă rece pentru a acoperi și condimentați generos cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Se pune pe un arzător la foc mare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura la cea mai mică setare. Acoperiți și gătiți până se înmoaie complet, aproximativ 2 1/2 ore, completând cu apă suplimentară, dacă este necesar. Se lasă să se răcească până se răcește suficient pentru a se manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Transferați limba pe placa de tăiat și aruncați lichidul de gătit (sau economisiți, dacă doriți). Îndepărtați cu atenție membrana exterioară de pe limbă și aruncați-o. Feliați limba în plăci de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Încălziți două linguri de ulei la foc mare până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
6
Adăugați limba și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc bine pe prima parte, aproximativ 3 minute. Întoarceți plăcile de limbă și gătiți fără să vă mișcați până se rumenesc pe a doua parte. Alternativ, periați feliile de limbă cu ulei și grătiți pe ambele părți până când sunt bine rumenite și crocante, aproximativ 5 minute pe fiecare parte la foc moderat. Se condimentează după gust cu sare și piper și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Pentru a face sosul, înmuiați pâinea în oțet, apoi rupeți-o cu o furculiță până când este piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
8
Adăugați capere, hamsii, usturoi, muștar și ulei de măsline și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
9
Adăugați tarhonul tocat sau pătrunjelul. Zdrobiți gălbenușul în sos. Tăiați albușul de ou, apoi adăugați-l în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
10
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
11
Pentru a asambla sandvișuri, întindeți câteva linguri de sos pe feliile de pâine de jos și hrean pe felia de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
12
Adăugați verdele, apoi limba la felia de jos. Închideți sandvișurile și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista