Sandwich Cu Ciuperci La Grătar Cu Mayo De Citrice
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru repertoriul dvs., Sandwich cu ciuperci la grătar cu Mayo de citrice ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 1592 calorii, 60g de proteine, și 41G de grăsime. Pentru 8,2 USD pe porție, primești un fel principal care servește 4. Dacă aveți maioneză, pâine cu aluat, suc de portocale și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 89%. Rețete similare includ Sandviș cu ton la grătar cu maioneză cu lămâie-Chili pentru doi, Sandviș de ton la grătar cu lămâie-Chili Mayo, și Sandviș marocan de pui la grătar cu tapenadă de lămâie conservată și Harissa Mayo.
Instrucțiuni
Bateți împreună uleiul de măsline, oțetul balsamic și usturoiul până se omogenizează bine.
Se toarnă peste capacele de ciuperci într-o pungă resigilabilă pentru a acoperi, apoi se sigilează și se lasă la marinat timp de 30 de minute. Se amestecă maioneza și sucul de portocale și se lasă deoparte.
Preîncălziți un grătar exterior la foc mediu.
Scoateți capacele de ciuperci din marinată și scuturați excesul.
Așezați fiecare capac de ciuperci cu susul în jos pe o bucată pătrată de folie.
Așezați ardeii prăjiți deasupra și sigilați. Gatiti pe gratar preincalzit pana cand se inmoaie, aproximativ 15 minute, rotind ocazional. Când ciupercile sunt aproape gata, tăiați rulourile de aluat și grătiți până se rumenesc pe părțile tăiate.
Pentru a asambla sandvișurile, întindeți părțile tăiate ale rulourilor cu maioneză portocalie și acoperiți cu ciuperci, piper prăjit, brânză Gouda și verdețurile mixte.