Porc cotlet Sandwich ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,86 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 71G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 757 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, muștar, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandviș Cu Cotlet De Porc Cu Muștar Și Unt De Mere, Sandviș cu coapse de porc glazurate cu cidru cu Pesto de nucă, și Rippli ( Coaste De Coapse / Coapse De Porc Afumate) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-un castron mare, dizolvați sarea și zahărul în 8 căni de apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați boabele de piper negru și strecurați în 2 dintre lămâile înjumătățite. Scufundați carnea de porc în saramură timp de 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper Negru
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
4
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Scoateți carnea de porc din saramură și uscați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
6
Încălziți o tigaie mare sigură pentru cuptor (de preferință fontă) la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați uleiul și căutați fiecare parte a coapsei până la auriu, aproximativ 8 minute în total-continuați să rotiți până când este auriu peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
8
Adăugați ceapa feliată în tigaie alături de carnea de porc și amestecați pentru a acoperi ceapa în grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți carnea de porc până atinge o temperatură internă de 140 până la 145 grade F, aproximativ 30 de minute. Pentru gătit uniform, asigurați-vă că amestecați ceapa o dată sau de două ori în timpul prăjirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Pentru construcția sandvișului: ungeți jumătățile de covrig și puneți-le în tavă până se rumenesc. Cu un cuțit ascuțit, tăiați coapsa în așchii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Covrig Roll
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
11
Întindeți niște muștar pe jumătatea inferioară a fiecărui coc, apoi acoperiți cu niște carne de porc feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Kilograme De Mure (aproximativ
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Presărați carnea de porc cu puțină sare și strecurați jumătățile de lămâie rămase deasupra. Se acoperă cu ceapa prăjită și niște ardei Fresno murați. Mănâncă în picioare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fresno Pepper
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
13
Aduceți oțetul, 1/4 cană de apă, zahărul, sarea, frunza de dafin și usturoiul la fiert într-o cratiță mică și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
14
Se toarnă lichidul fierbinte peste ardei într-un bol sau recipient. Se răcește la temperatura camerei și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier