Sandwich Cu Baie Franceză

Sandwich Cu Baie Franceză
Sandwich Dip Franceză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 475 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, rulouri sandwich, friptură de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Sandwich Cu Baie Franceză, și Sandwich Francez Cu Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru jus:condimentați oasele de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
OS De VităOS De Vită
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu, la foc mediu-mare, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați jumătate din oase și căutați până se rumenesc pe toate părțile, reglând căldura după cum este necesar, astfel încât fundul tigaiei să nu ardă, aproximativ 6 până la 8 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți oasele pe o farfurie mare și repetați cu oasele rămase.
5
Adăugați vinul, răzuiți bucățile rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn și fierbeți până când vinul se reduce la jumătate, aproximativ 3 până la 4 minute.Întoarceți oasele și orice sucuri acumulate pe farfurie în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați bulionul, sarea măsurată și piperul măsurat și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți cu un capac etanș și fierbeți până când jusul are o aromă profundă de carne, aproximativ 15 minute. Descoperiți, creșteți căldura la mediu și fierbeți până când lichidul este redus la aproximativ 2 1/2 căni, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
7
Scoateți și aruncați oasele. Puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste o cratiță medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Se toarnă jusul prin strecurătoare și se aruncă conținutul strecurătorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Încălziți cuptorul pentru a fierbe și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Întindeți untul pe părțile tăiate ale rulourilor și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
3
Așezați rulourile cu unt în sus pe o foaie de copt și fierbeți până se rumenesc și se prăjesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Așezați foaia de copt pe o grătar.Împărțiți friptura de vită în 6 porții. Folosind clești, înmuiați 1 porție în jusul cald și așezați-o pe o rolă. Repetați cu porțiunile rămase de friptură de vită. Închideți fiecare sandviș și feliați în jumătate.Împărțiți restul jus între 6 boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Se servește cu sandvișurile și maioneza de hrean, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm1 Nap Mic, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista