Sandwich Cu Baie Franceză

Sandwich Cu Baie Franceză
Sandwich Dip Franceză ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,75 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 475 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, rulouri sandwich, friptură de vită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Sandwich Cu Baie Franceză, și Sandwich Francez Cu Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru jus:condimentați oasele de vită cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
OS De VităOS De Vită
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez sau într-o oală mare, cu fund greu, la foc mediu-mare, până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
3
Adăugați jumătate din oase și căutați până se rumenesc pe toate părțile, reglând căldura după cum este necesar, astfel încât fundul tigaiei să nu ardă, aproximativ 6 până la 8 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți oasele pe o farfurie mare și repetați cu oasele rămase.
5
Adăugați vinul, răzuiți bucățile rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn și fierbeți până când vinul se reduce la jumătate, aproximativ 3 până la 4 minute.Întoarceți oasele și orice sucuri acumulate pe farfurie în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați bulionul, sarea măsurată și piperul măsurat și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim, acoperiți cu un capac etanș și fierbeți până când jusul are o aromă profundă de carne, aproximativ 15 minute. Descoperiți, creșteți căldura la mediu și fierbeți până când lichidul este redus la aproximativ 2 1/2 căni, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Scoateți și aruncați oasele. Puneți o strecurătoare cu ochiuri fine peste o cratiță medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Se toarnă jusul prin strecurătoare și se aruncă conținutul strecurătorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1
Încălziți cuptorul pentru a fierbe și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți untul pe părțile tăiate ale rulourilor și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Așezați rulourile cu unt în sus pe o foaie de copt și fierbeți până se rumenesc și se prăjesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Așezați foaia de copt pe o grătar.Împărțiți friptura de vită în 6 porții. Folosind clești, înmuiați 1 porție în jusul cald și așezați-o pe o rolă. Repetați cu porțiunile rămase de friptură de vită. Închideți fiecare sandviș și feliați în jumătate.Împărțiți restul jus între 6 boluri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze întregi De SpanacFrunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
5
Se servește cu sandvișurile și maioneza de hrean, dacă se folosește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista