Sandwich de pește clasic cu sos Tartar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 429 calorii, 36g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 2,33 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, gustul de murături, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până făină de porumb ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Făină De Porumb ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Sandwich cu file de pește cu sos Tartar de casă, Sandwich de pește prăjit al Căpitanului Jack cu sos Tartar de casă, și Sos Tartar Clasic.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu Preparat
2
Pentru a pregăti peștele, combinați făina de porumb și făina într-un vas superficial, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
3
Combinați apa și următoarele 4 ingrediente (apă prin ou) într-un alt vas superficial, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Cutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
4
Înmuiați 1 file în amestec de ouă; dragă în amestec de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Carne De Crab Sau Carne Proaspătă De Crab, Atât Cât Doriți
Cutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De Servire
5
Așezați fileul pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Repetați procedura cu fileurile rămase, amestecul de ouă și amestecul de făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sparanghel, Spalat, Capetele Rupte
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
Cutie De Umplutură De Cheesecake Philadelphia Gata De Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță, întorcându-se o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Ponzu Preparat
7
Pentru a pregăti sosul, combinați maioneza și următoarele 5 ingrediente (maioneză prin coajă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Linguriță De Gust Dulce De Murături
Arahide Măcinate Fin
1 Borcan (12 Uncii) Felii De Murături Cu Mărar
8
Întindeți aproximativ 2 linguri de sos peste jumătatea inferioară a fiecărui coc; topiți fiecare porție cu 1/2 cană de salată și 1 file. Acoperiți cu jumătăți de top de chifle.
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben/auriu strălucitor, destul de luminos. Superb fum toasty nas, tipic pentru acest strugure pe calcar în Alsacia (nici un stejar nou în vinurile noastre, doar foarte mult timp de contact total drojdie). Unele arome reductive de lumină care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscată. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.