Sandvișurile cu brânză pimento Jack ale lui Richard Blais
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu brânză pimento Jack de la Richard Blais. Această rețetă servește 4 și costă 2,38 USD pe porție. O porție conține 448 calorii, 17g de proteine, și 37g de grăsime. Un amestec de chutney gentleman, brânză pepper jack, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Această rețetă este plăcută de 143 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aioli de Richard Blais, Vinaigreta 'totul Bagel' a lui Richard Blais, și Salata de Cezar afumată a lui Richard Blais.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, amestecați brânza, poblano, jalapeno, aioli, coriandru, coajă de tei și suc și sare împreună până se combină bine. Într-un castron mic, bateți creme fraiche, parmezan, gălbenuș de ou, ulei de trufe și zahăr împreună până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Ulei De Trufe
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Ciocolată Rasă, Opțional
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Aioli
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
2
Așezați 4 felii de pâine pe o suprafață de lucru și întindeți uniform un sfert din amestecul de brânză peste fiecare felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
3
Întindeți 2 linguri de gust pe fiecare dintre cele 4 felii de pâine rămase, așezați-le deasupra brânzei și apăsați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mic. Cu o perie de patiserie, întindeți un strat subțire de amestec creme fraiche pe partea superioară a fiecărui sandviș. Cu o spatulă, transferați sandvișurile în tigaie, creme fraiche cu fața în jos și gătiți până se rumenesc pe fund, 3 până la 4 minute. Periați ușor vârfurile sandvișurilor cu amestecul de creme fraiche rămas, răsturnați-le și continuați să gătiți până când fundul se rumeneste și brânza se topește, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Căpșuni La Picior
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Lăsați sandvișurile să stea 5 minute pentru a permite brânzei să se instaleze. Ridicați felia superioară și adăugați rucola. Feliați sandvișurile în jumătate și serviți cald.