Sandvișurile cu brânză pimento Jack ale lui Richard Blais

Sandvișurile cu brânză pimento Jack ale lui Richard Blais
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișurile cu brânză pimento Jack de la Richard Blais. Această rețetă servește 4 și costă 2,38 USD pe porție. O porție conține 448 calorii, 17g de proteine, și 37g de grăsime. Un amestec de chutney gentleman, brânză pepper jack, gălbenuș de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Această rețetă este plăcută de 143 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Aioli de Richard Blais, Vinaigreta 'totul Bagel' a lui Richard Blais, și Salata de Cezar afumată a lui Richard Blais.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați brânza, poblano, jalapeno, aioli, coriandru, coajă de tei și suc și sare împreună până se combină bine. Într-un castron mic, bateți creme fraiche, parmezan, gălbenuș de ou, ulei de trufe și zahăr împreună până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Ulei De TrufeUlei De Trufe
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Lime, Suc, Plus Felii Pentru GarniturăLime, Suc, Plus Felii Pentru Garnitură
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie12 Până La 15 Roșii De Pădure, Spălate, Fără Coji De Hârtie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
AioliAioli
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați 4 felii de pâine pe o suprafață de lucru și întindeți uniform un sfert din amestecul de brânză peste fiecare felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
3
Întindeți 2 linguri de gust pe fiecare dintre cele 4 felii de pâine rămase, așezați-le deasupra brânzei și apăsați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
4
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu-mic. Cu o perie de patiserie, întindeți un strat subțire de amestec creme fraiche pe partea superioară a fiecărui sandviș. Cu o spatulă, transferați sandvișurile în tigaie, creme fraiche cu fața în jos și gătiți până se rumenesc pe fund, 3 până la 4 minute. Periați ușor vârfurile sandvișurilor cu amestecul de creme fraiche rămas, răsturnați-le și continuați să gătiți până când fundul se rumeneste și brânza se topește, încă 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Lăsați sandvișurile să stea 5 minute pentru a permite brânzei să se instaleze. Ridicați felia superioară și adăugați rucola. Feliați sandvișurile în jumătate și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista