Sandvișurile vietnameze de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 564 calorii, 24g de proteine, și 31g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 12 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahăr, cățel de usturoi, oțet de vin de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Sandvișuri de porc la grătar în stil vietnamez, Sandvișuri Vietnameze Cu Chiftele De Porc La Grătar, și Carne de porc vietnameză la grătar învelită în salată.
Instrucțiuni
1
Pentru a face legumele murate, într-o cratiță mică la foc mediu, combinați usturoiul, sarea, oțetul și zahărul și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați morcovul și ridichea și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se dă la frigider până la rece, cel puțin 1 oră. Chiar înainte de utilizare, scurgeți bine legumele într-un colander.To faceți sandvișurile, într-un mini robot de bucătărie sau într-un blender, combinați lemongrass, șalotă, jalapeo tocat, zahăr, sos de pește, oțet, ulei de susan și ulei de canola. Procesați până când ingredientele sunt tocate mărunt și se formează o pastă. Alternativ, folosind un cuțit de bucătar, tocați mărunt lemongrass, șalotă și jalapeo și transferați într-un castron; adăugați zahărul, sosul de pește, oțetul și uleiurile și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Sos De Pește
Elixirul G
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Chefs Cuțit
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați marinada într-o pungă de plastic sigilabilă și adăugați filetul de porc. Sigilați punga și rotiți-o pentru a acoperi carnea de porc uniform cu marinada. Se da la frigider cel putin 1 ora sau pana la 4 ore.Preîncălziți o presă panini sau un grătar electric de interior la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Panini Press
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Fulgi De Legume
5
Scoateți carnea de porc din marinată, așezați carnea pe presă sau grătar și gătiți până când carnea de porc este gătită, aproximativ 2 minute pe o presă panini sau 1 până la 2 minute pe fiecare parte pe un grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Panini Press
Fulgi De Legume
6
Transferați pe o farfurie.Feliați bagheta pe lungime, tăind aproximativ două treimi din drum prin pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
1-1/2 Căni De Bere
7
Întindeți maioneza pe partea tăiată a vârfului pâinii. Aranjați carnea de porc pe jumătatea inferioară. Se acoperă cu legumele murate, inele de jalapeo, mentă și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Kg Tortillas De Maíz
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
1-1/2 Căni De Bere
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.