Sandvișuri Vietnameze De Porc La Grătar

Sandvișuri Vietnameze De Porc La Grătar
Sandvișurile vietnameze de porc la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 564 calorii, 24g de proteine, și 31g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. 12 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână zahăr, cățel de usturoi, oțet de vin de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin de orez, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Sandvișuri de porc la grătar în stil vietnamez, Sandvișuri Vietnameze Cu Chiftele De Porc La Grătar, și Carne de porc vietnameză la grătar învelită în salată.

Instrucțiuni

1
Pentru a face legumele murate, într-o cratiță mică la foc mediu, combinați usturoiul, sarea, oțetul și zahărul și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați morcovul și ridichea și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei. Se dă la frigider până la rece, cel puțin 1 oră. Chiar înainte de utilizare, scurgeți bine legumele într-un colander.To faceți sandvișurile, într-un mini robot de bucătărie sau într-un blender, combinați lemongrass, șalotă, jalapeo tocat, zahăr, sos de pește, oțet, ulei de susan și ulei de canola. Procesați până când ingredientele sunt tocate mărunt și se formează o pastă. Alternativ, folosind un cuțit de bucătar, tocați mărunt lemongrass, șalotă și jalapeo și transferați într-un castron; adăugați zahărul, sosul de pește, oțetul și uleiurile și amestecați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Sos De PeșteSos De Pește
Elixirul GElixirul G
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Chefs CuțitChefs Cuțit
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Transferați marinada într-o pungă de plastic sigilabilă și adăugați filetul de porc. Sigilați punga și rotiți-o pentru a acoperi carnea de porc uniform cu marinada. Se da la frigider cel putin 1 ora sau pana la 4 ore.Preîncălziți o presă panini sau un grătar electric de interior la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
Tăiat în Fâșii De 1,2 CmTăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți carnea de porc din marinată, așezați carnea pe presă sau grătar și gătiți până când carnea de porc este gătită, aproximativ 2 minute pe o presă panini sau 1 până la 2 minute pe fiecare parte pe un grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Panini PressPanini Press
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Transferați pe o farfurie.Feliați bagheta pe lungime, tăind aproximativ două treimi din drum prin pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
7
Întindeți maioneza pe partea tăiată a vârfului pâinii. Aranjați carnea de porc pe jumătatea inferioară. Se acoperă cu legumele murate, inele de jalapeo, mentă și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Stropiți cu sosul de scufundare vietnamez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
9
Tăiați sandvișul în 4 bucăți și serviți imediat.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Baronul Herzog Chenin Blanc (OU Kosher) cu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
Baronul Herzog Chenin Blanc (ou Kosher)
O senzație de gură proaspătă și rotundă, cu note fructate intense de nectarină, agrișă și pin, cu un finisaj luminos și curat. Un vin versatil de savurat cu alimente etnice picante, de la chineză la indiană. De asemenea, grozav ca aperitiv.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista