Sandvișuri vegetale la grătar cu Ricotta, rucola și Balsamic

Sandvișurile vegetale la grătar cu Ricotta, rucola și Balsamic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.87 pe portie. O porție conține 638 calorii, 17g de proteine, și 41G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de rucola, ulei vegetal, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Sandvișuri cu față deschisă cu Ricotta, rucola și ou prăjit, Sandvișuri cu față deschisă cu Ricotta, rucola și ou prăjit, și Sandvișuri cu ciuperci Portabello cu rucola și aioli balsamici.
Instrucțiuni
Ungeți tigaia mare pentru grătar cu ulei vegetal și încălziți la foc mediu-mare.
Înainte de grătar, aruncați legumele cu ulei de măsline, usturoi, sare și piper. Grătiți legumele în loturi până când sunt frumos colorate și moi, aproximativ 6 până la 8 minute pe lot.
Tăiați pâinea în bucăți de 6 inci.
Tăiați bucățile pe lungime, dar nu treceți până la capăt.
Întindeți un strat gros de ricotta pe jumătatea inferioară a pâinii.
Aruncați rucola cu ulei de măsline, oțet balsamic și sare și piper după gust.
Așezați rucola îmbrăcată deasupra stratului de ricotta. Apoi adăugați cantitățile generoase din diferitele legume la grătar.