Sandvișuri vegetale la grătar cu Ricotta, rucola și Balsamic

Sandvișuri vegetale la grătar cu Ricotta, rucola și Balsamic
Sandvișurile vegetale la grătar cu Ricotta, rucola și Balsamic ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă $1.87 pe portie. O porție conține 638 calorii, 17g de proteine, și 41G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de rucola, ulei vegetal, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Sandvișuri cu față deschisă cu Ricotta, rucola și ou prăjit, Sandvișuri cu față deschisă cu Ricotta, rucola și ou prăjit, și Sandvișuri cu ciuperci Portabello cu rucola și aioli balsamici.

Instrucțiuni

1
Ungeți tigaia mare pentru grătar cu ulei vegetal și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
2
Înainte de grătar, aruncați legumele cu ulei de măsline, usturoi, sare și piper. Grătiți legumele în loturi până când sunt frumos colorate și moi, aproximativ 6 până la 8 minute pe lot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Tăiați pâinea în bucăți de 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
4
Tăiați bucățile pe lungime, dar nu treceți până la capăt.
5
Întindeți un strat gros de ricotta pe jumătatea inferioară a pâinii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
6
Se presară cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Aruncați rucola cu ulei de măsline, oțet balsamic și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
8
Așezați rucola îmbrăcată deasupra stratului de ricotta. Apoi adăugați cantitățile generoase din diferitele legume la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Revista